Triple Zinc 15mg + Vitamin C 60 kapslí

K
I
Z
V
W
 
Kód zboží:73064032
Výrobce:Puhdistamo
Dostupnost:skladem
 
Cena:228 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Triple Zinc 15mg + Vitamin C 60 kapslí

Triple Zinc 15mg + Vitamin C 60 kapslí

Doplněk stravy se zinkem a vitamíny C a B6.
- Organicky/chelátově vázaný zinek ve třech formách: pikolinát, bisglycinát a monomethionin
- Aditivum vitaminu C a citrusových bioflavonoidů
- Aditivum bioaktivní formy vitamínu B6 (koenzym P-5-P)
- Aditivum volných forem aminokyselin (glycin, histidin, cystein, lysin, methionin)
- Holistické (celostní) složení produktu
- Vynikající biodostupnost
- Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
- Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel

Jeden z nejkvalitnějších produktů s obsahem organicky vázaného zinku na trhu! Absorpce a využitelnost je u zinku jednou z nejnáročnějších záležitostí. Celému řešení a vývoji tohoto výjimečného produktu jsme věnovali v našem prémiovém výzkumu mnoho času.

Jako první jsme vybrali nejlépe vstřebatelné a využitelné formy organicky/chelátově vázaného zinku (pikolinát, bisglycinát a monomethonin). Přidali jsme kombinaci volných forem důležitých aminokyselin, tedy těch, které podporují optimální vstřebávání, a nakonec jsme přidali vitamin C, který optimalizuje účinek zinku pro podporu normálního fungování imunitního systému. Náš produkt obsahuje také vzácnou formu aktivního koenzymu vitaminu B6, P5P, tj. Pyridoxal-5-fosfát. P5P mimo jiné zlepšuje využití zinku v našem těle a stimuluje produkci kyseliny pikolinové, která výborně podporuje vstřebávání zinku.
Když se tato kvalita surovin spojí s kvalitou a šetrností celého procesu výroby, což znamená kapsle s nulovým obsahem balastních aditiv a přidáme výrobu v naší vlastní továrně v Lempäälä (Finsko), mluvíme opravdu o produktu nejvyšší úrovně.
Složení:
Složení:
L-glycin, L-methionin, L-lysin, L-cystein, L-histidin, kyselina L-askorbová (vitamín C), pikolinát zinečnatý, bisglycinát zinečnatý, monomethionin zinečnatý (síran zinečnatý, L-methionin), citrusové bioflavonoidy, pyridoxal-5-fosfát (vitamín B6). Kapsle: Hydroxypropylmethylcelulóza.

Produkt neobsahuje laktózu, mléko a lepek.
Produkt neobsahuje želatinu ani přísady živočišného původu.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Vitamín B6 - pyridoxin2 mg
Vitamín C60 mg
Zinek25 mg
Dávkování:
Dávkování: Berte 1 kapsli denně. Balení obsahuje 60 denních dávek. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před světlem. Obsahuje kulatý absorbent pro redukci případné vlhkosti, nekonzumovat!




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie