Magnesium Heart Function 90 kapslí

 
Kód zboží:57064115
Výrobce:Nordbo
Dostupnost:skladem
 
Cena:659 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium Heart Function 90 kapslí

MAGNESIUM HEART FUNCTION

Doplněk stravy s obsahem hořčíku.

- Pro normální funkci
- Taurát hořečnatý
- Extrakt z manga Careflow®
- Thiamin-hydrochlorid
- Certifikát Im Vegan organizace Djurens Rätt (Animal Rights)
- Produkt neobsahuje živočišné složky, pojiva a nežádoucí balastní složky
- NORDBO = kvalita a klinicky prověřené zdroje + udržitelnost a etická odpovědnost

Magnesium Heart Function je účinný přírodní doplněk pro podporu normálního fungování a buněčnou obnovu. Obsahuje organickou formu hořčíku - taurát hořečnatý, kde je hořčík v chelátové vazbě s taurinem, nejzastoupenější aminokyselinou v srdci. Účinek dále doplňuje extrakt z manga Careflow®, který byl testován v klinické studii zaměřené na mikrocirkulaci, a thiamin, koenzym, který si tělo neumí vytvořit samo a který se nachází v srdci i v mozku.

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

- Srdce a kardiovaskulární systém

O certifikátu

1.Djurens Rätt vznikla v roce 1882 a nyní je švédskou vedoucí organizací v oblasti ochrany zvířat. Jde o politicky nezávislou organizaci, která se zaměřuje na zvýšení ochrany zvířat v domácím i mezinárodním měřítku.

2.Produkty s označením Im Vegan musí být 100% rostlinné. Je u nich zakázáno testování na zvířatech a nesmí být použity žádné živočišné složky nebo živočišné deriváty.

3.Značka musí pro udělení certifikátu doložit veškerou dokumentaci, aby byl 100% prověřen původ produktu.

O značce Nordbo

NORDBO je švédská značka, jejíž filozofie je založena na dvou pilířích: kvalita a klinická dokumentace + udržitelnost a etická odpovědnost. Značka spojuje severskou tradici a kvalitu, se smysluplnou inovací a čistotou použitých složek = inovativní vývoj klasických doplňků, lepšími způsoby. Skvělým příkladem je nativní rybí tuk Nordbo, který pochází z lokální skandinávské produkce a je vyroben ze 100% udržitelných zdrojů. S produkty Nordbo máte 100% jistotu, že při jejich výrobě bylo vždy myšleno na maximální možnou funkčnost, kvalitu zdrojových surovin a zároveň na ohleduplnost k životnímu prostředí. Všechny produkty Nordbo za sebou mají buď certifikáty ASC (Aqua Stewardship Council) nebo Im Vegan. Všechny jsou navíc vyrobené podle standardů GMP (Good Manufacturing Practices). Pro papírové obaly je použitý recyklovaný papír FSC (Forest Stewardship Council).

NORDBO = švédské doplňky stravy založené na dvou pilířích:

1. Kvalita a klinicky prověřené zdroje
2. Udržitelnost a etická odpovědnost

Produkty Nordbo jsou vyrobené s maximálním možným ohledem na životní prostředí. Při jejich výrobě je dbáno na udržitelnou produkci, co nejmenší stopu CO2 a na užití recyklovatelných materiálů - produkty jsou zabalené v krabičkách z recyklovaného papíru. Nordbo se zároveň snaží užívat co nejméně plastu a různých nadbytečných reklamních předmětů. Naopak se snaží o minimalismus a střídmost. Na prvním místě je 100% kvalita produktu, ne agresivní marketing.
Složení:
taurát hořečnatý, Careflow® (mango v prášku; Magnifera indica), thiamin-hydrochlorid, rýžová mouka, MCT olej (z kokosu; triglyceridy se středně dlouhým řetězcem), rostlinná kapsle (celulóza).

Aktivní látky:
ve 2 kapslích
Hořčík 160 mg (27 %*)
Careflow® 100 mg
Vitamín B1 4 mg (182 %*)
*% RHP—Referenční hodnoty příjmu vitamínů a minerálních látek.
Dávkování:
2 kapsle denně, nejlépe večer. Balení obsahuje 45 denních dávek. Upozornění: Těhotné a kojící ženy konzultujte užití s lékařem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Vhodné pro vegany.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium MAX + Vitamin 60 tablet

Iron Chelated Fair Power 120 kapslí

Essential Minerals 60 kapslí

Calcium + D3 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie