Magnesium Good Night 90 kapslí

I
Z
K
 
Kód zboží:57064107
Výrobce:Nordbo
Dostupnost:skladem
 
Cena:561 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium Good Night 90 kapslí

Účinný přírodní doplněk pro podporu při nespavosti. Obsahuje organickou formu hořčíku - bisglycinát hořečnatý, kde je hořčík navázaný na aminokyselinu glycin, jejíž účinky stejně jako u hořčíku souvisí s kvalitou spánku a nervovou soustavou. Účinek doplňku zesiluje extrakt z květu heřmánku, který má vlastnosti související s úzkostnými stavy, neklidem a nespavostí. Tyto složky doplňuje vitamín B6.

Produkt má certifikaci I am Vegan. Certifikát I am Vegan uděluje švédská organizace Djurens Rätt (Animal Rights), která garantuje, že produkt je 100% rostlinného původu a při jeho výrobě nebyly použity žádné živočišné složky. Certifikát se uděluje potravinám, doplňkům stravy, hygienickým produktům a kosmetice. I am Vegan představuje jednoduchou cestu, jak si spotřebitel může být jistý, že značka nebo produkt splňuje standarty organizace Djurens Rätt.
Složení:
Bisglycinát hořečnatý, extrakt z květu heřmánku (Matricaria chamomilla L.), vitamín B6 (pyridoxal-5-fosfát), MCT olej (z kokosu), rýžový škrob, rostlinná kapsle (hypromelóza).
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Hořčík130 mg
Vitamín B6 - pyridoxin5 mg
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Heřmánkový extrakt100 mg
Dávkování:
Berte 1-2 kapsle denně, nejlépe večer.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium MAX + Vitamin 60 tablet

Iron Chelated Fair Power 120 kapslí

Essential Minerals 60 kapslí

Calcium + D3 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie