Magnesium complex 90 kapslí

K
I
Z
V
W
 
Kód zboží:91064015
Výrobce:Mammut nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:269 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium complex 90 kapslí

Komplex čtyř biologicky dostupných forem hořčíku jedna kapsle obsahuje 125 mg hořčíku jedna porce (3 kapsle) pokryje denní potřebu - 375 mg hořčíku ideální společník pro každodenní život - snižuje únavu******** a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu ***** pomáhá udržovat zdraví

Komplex čtyř biologicky dostupných forem hořčíku
jedna kapsle obsahuje 125 mg hořčíku
jedna porce (3 kapsle) pokryje denní potřebu - 375 mg hořčíku
ideální společník pro každodenní život - snižuje únavu******** a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu*******
pomáhá udržovat zdravé kosti**** a zuby*****
pro sportovce - podporuje normální funkci svalů* a syntézu bílkovin***
Obsah: 91,9 g (90 kapslí à 1021 mg)

Magnesium Complex od Mammut Nutrition je vysoce kvalitní doplněk stravy, který byl speciálně vyvinut tak, aby dodával tělu optimální množství hořčíku po celý den. Byly vybrány čtyři různé zdroje hořčíku - malát hořečnatý, dicitrát hořečnatý, askorbát hořečnatý a chlorid hořečnatý, které se liší biologickou dostupností tak, aby byl hořčík pro tělo dostupný rychle i dlouhodobě. Porce 3 kapslí pokryje kompletní denní potřebu 375 mg hořčíku.

Magnesium malát - je sloučenina hořčíku a kyseliny jablečné, čímž se zlepšuje biologická dostupnost hořčíku. Hraje také zásadní roli při produkci ATP, pomáhá snižovat únavu a únavu********.

Trimagnesium dicitrate - je sloučenina hořčíkových a citrátových iontů. Citrát hořečnatý má také dobrou biologickou dostupnost a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu******, normální funkci svalů*, rovnováze elektrolytů** a normální syntéze bílkovin***.

Askorbát hořečnatý - je sloučenina, ve které je sůl kyseliny askorbové navázána na hořčík a má dobrou biologickou dostupnost. Hořčík přispívá k udržení normálních kostí**** a normálních zubů*****. Podporuje také normální energetický metabolismus*******.

Chlorid hořečnatý - je sloučenina, ve které je chlor vázán na hořčík, má také dobrou biologickou dostupnost a přispívá k normální syntéze bílkovin***.

Hořčík je životně důležitý množstevní prvek, který hraje v lidském organismu rozhodující roli. Mezi potraviny bohaté na hořčík patří ořechy, semena, celozrnné produkty, zelená listová zelenina a luštěniny. Náročné situace v každodenním životě nebo závodní sporty mohou být možnými příčinami, které zvyšují osobní potřebu hořčíku. Může tedy mít smysl podpořit požadavek pomocí doplňku stravy.

Hořčík je velmi důležitý pro sportovce a aktivní lidi, protože přispívá k normální funkci svalů*, které jsou při intenzivních trénincích silně namáhány. Hraje také důležitou roli v elektrolytové rovnováze těla**, protože hořčík je také vylučován potem. Kromě toho tělo potřebuje hořčík pro normální fungování syntézy bílkovin***.

Dále by se nemělo zapomínat, že hořčík hraje důležitou roli v mineralizaci kostry. Dá se tedy říci, že hořčík je nezbytný pro zdraví kostí**** a zubů*****. Ale Mammut Magnesium Complex Caps vás také mohou optimálně podpořit ve stresujícím každodenním životě. Hořčík má velký význam pro energetický metabolismus organismu*******, je potřebný pro normální funkci nervové soustavy******** a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání****** ** stejně jako normální duševní funkce********.


* Hořčík přispívá k normální činnosti svalů.
** Hořčík přispívá k rovnováze elektrolytů.
*** Hořčík přispívá k normální syntéze bílkovin.
**** Hořčík přispívá k udržení normálního stavu kostí.
***** Hořčík přispívá k udržení normálního stavu zubů.
****** Hořčík přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.
******** Hořčík přispívá k normální činnosti nervové soustavy.
******** Hořčík přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.
********* Hořčík přispívá k normální duševní funkci.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Hořčík125 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Magnesium ascorbat158 mg
Magnesium chlorid 6 Hydrat125 mg
magnésium malát317 mg
Tri magnesium citrat303 mg
z toho vitamín C113.33 mg
Dávkování:
3 kapsle denně. Poznámka: Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Žádná náhrada za vyváženou a pestrou výživu a zdravý životní styl! Neskladovat v dosahu dětí. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Výrobek skladujte uzavřený, v suchu, chráněn před světlem a při pokojové teplotě do max. 25 °C.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Immune Complex 60 gummies

Sports electrolyte fix 100 ml

Magnesium citrate powder 150g

Magnesium citrate 200 g




Výrobky značky:

Kategorie