Vápník - hořčík - zinek 90 tablet

I
Z
R
K
 
Kód zboží:15864001
Výrobce:Sanus vita
Dostupnost:skladem
 
Cena:205 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vápník - hořčík - zinek 90 tablet

Oblíbená kombinace vápníku, hořčíku a zinku doplněná o vitaminy B6 a D3. Vápník přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů. Hořčík a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Zinek a vitamin D3 přispívají k normální funkci imunitního systému.

VÁPNÍK – HORČÍK – ZINEK

Vítejte ve světě posílení regenerace a podpory kostní tkáně s revolučním produktem – Kombinace Vápníku, Hořčíku a Zinku!

Vápník, obvykle spojovaný s kvalitními a pevnými kostmi a zuby, hraje klíčovou roli nejen v jejich stavbě, ale má také široké účinky napříč celým tělem. Kromě pevnosti kostí a zubů přispívá k řízení nervových vzruchů, srážlivosti krve a normální činnosti svalů a trávení. Ale abychom zajistili optimální vstřebatelnost vápníku, přidali jsme do našeho produktu vitamin D3, který je klíčový pro jeho efektivní absorpci.

Hořčík, známý pro svou úlohu při svalových křečích a podpoře svalové regenerace, má mnohem širší spektrum pozitivních účinků na tělo a mysl. Pomáhá snižovat únavu a vyčerpání, podporuje činnost nervové soustavy a svalů a může být užitečný při stavech, jako jsou svalové křeče, nevolnost, problémy s trávením, bolesti hlavy, migrény, vysoký i nízký krevní tlak, poruchy spánku, dýchací potíže a únava. Navíc jsme ho spojili s vitaminem B6, který podporuje jeho vstřebatelnost.

Zinek, další důležitý prvek naší kombinace, hraje klíčovou roli při udržování a posilování imunitního systému, udržování stabilní hladiny cukru v krvi a podporuje reprodukční funkce. Tento minerál též přispívá k rychlejšímu hojení a regeneraci ran.

Náš produkt, Kombinace Vápníku, Hořčíku a Zinku, je vhodný pro všechny věkové kategorie. Mládež potřebuje minerály pro správný růst, dospělí se starají o celkové zdraví a senioři dbají na silné a zdravé kosti. Všichni si zasloužíme spánkový režim a vitalitu. Tato ideální kombinace je klíčem k posílení našich těl a poskytuje pevný základ pro zdravý a aktivní život. Neváhej a začni podporovat kosti s nejlepším, co můžeš pro tělo udělat – Kombinací Vápníku, Hořčíku a Zinku.
Složení:
Uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavá látka (stearan hořečnatý), oxid zinečnatý, vitamin D (cholekalciferol), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid).

Nutriční hodnoty

2 tablety RHP*
Vápník 400 mg 50 %
Hořčík 375 mg 100 %
Zinek 10 mg 100 %
Vitamin D3 400 IU 200 %
Vitamin B6 1,4 mg 100 %
*RHP = Referenční hodnota příjmu
Dávkování:
2 tablety užívejte po jídle, zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění Nevhodné pro děti (možnost udušení), těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MGZB 90 tablet hořčík zinek B6

Triple Magnesium 90g (Hořčík)

Magnesium Chelated vegan 120 kapslí

elete Electrolyte 240ml




Výrobky značky:

Kategorie