Selzin selen + zinek 60 tablet

I
Z
K
R
 
Kód zboží:02064208
Výrobce:Vitaland
Dostupnost:skladem
 
Cena:124 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Selzin selen + zinek 60 tablet

Kombinace minerálních látek selenu a zinku chrání buňky před oxidativním stresem, udržují normální stav zraku a přispívají zdraví vlasů a nehtů.

Zinek se podílí na procesu dělení buněk. Přispívá k normálnímu metabolismu kyselin, zásad, cukrů, makroživin, mastných kyselin a vitamínu A. Patří mezi antioxidanty a napomáhá tak k ochraně buněk před působením volných radikálů.

Selen hraje v těle důležitou úlohu v boji proti volným radikálům. Příznivě ovlivňuje obranyschopnost organismu, tvorbu spermií a štítnou žlázu.
Složení:
Zahušťovadlo: laktóza, mikrokrystalická celulóza; glukonát zinečnatý, kyselina askorbová (vit.C), kvasnice obohacené selenem, potah (hydroxypropyl methylcelulóza, hydroxypropylcelulóza, talek, bavlníkový olej, oxid titaničitý), d-alfa-tokoferolacetát (vit.E); látka protispékavá: stearát hořečnatý; pyridoxin hydrochlorid (vit.B6), retinylacetát (vit.A), látka protispékavá: oxid křemičitý.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Vitamín B6 - pyridoxin2.2 mg
Vitamín C90 mg
Selen100 mg
Zinek15 mg
Dávkování:
1 tableta denně. Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí. Přípravek uchovávejte v dobře uzavřeném obalu v suchu a temnu, při teplotě do 25°C. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie