Fish Collagen 150g natural

Z
I
R
K
 
Kód zboží:61072101
Výrobce:Arctic Blue
Dostupnost:skladem
 
Cena:547 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Fish Collagen 150g natural

ARCTIC BLUE® - FISH COLLAGEN 150 g

Doplněk stravy s prémiovým rybím kolagenem v prášku.

#1 NORDIC MARINE COLLAGEN

Originální mořský kolagen z divoce žijících tresek v Barentsově a Norském moři - nedotčené panenské vody, daleko od lodních tras
Prestižní certifikace MSC (trvale udržitelný rybolov) - etický rybolov, který neohrožuje budoucnost rybích populací a další žijící druhy
Čistý severský zdroj Seagarden Norway - nejvyšší kvalita s respektem k přírodě a životnímu prostředí
Enzymaticky hydrolyzovaný mořský kolagen typu I z čistého severského zdroje
Kolagenové peptidy pro optimální absorpci v těle
100% přírodní produkt, 95 % bílkoviny - velmi vysoký obsah bioaktivních aminokyselin
5000 mg kolagenu na jednu porci
Pro podporu aktivního životního stylu a optimální regeneraci (pokožka, kůže, vazivový aparát)
Dóza produktu je vyrobena z bioplastu cukrové třtiny (bez použití ropy)

Nejvyšší čistota s respektem k přírodě

Čistý mořský kolagen je vyroben z volně žijící tresky a je hydrolyzován na malé kolagenové peptidy. Ty mají molekulovou hmotnost pouhé 3 kDA (kilodaltony), takže jsou tělem optimálně vstřebávány a využity. Kromě toho je mořský kolagen vstřebáván v těle až 1,5krát účinněji než kolagen ze savců. Kolagenové peptidy jsou extrahovány pomocí šetrné enzymatické hydrolýzy.

Díky 100% přírodnímu původu a naprosté čistotě vstupní suroviny má Arctic Blue® kolagen velmi jemnou chuť a lze jej snadno rozmíchat v jakémkoli nápoji.

Čistý mořský kolagen Arctic Blue® je vyroben z tresčí kůže z tresek žijících divoce v Norském a Barentsově moři (Seagarden Norway). Tyto odlehlé severní mořské plochy jsou daleko od hlavních námořních tras, a zůstávají tak čisté a plné živin. Tresky navíc každou zimu putují mezi Barentsovým mořem, kde vyrůstají, a mořem Norským, kde se rozmnožují. Jsou tak v pohybu a získávají pevnou, čistou svalovou hmotu s dokonalou strukturou a kvalitou. Kolagen Arctic Blue® nepochází z tresek žijících v umělých nádržích.

Kolagen je přirozenou součástí těla

Jde o protein, který se nachází v pojivové tkáni a kůži, a je významnou částí kloubů a šlach. Kůže se skládá z 80 % kolagenu typu I a přibližně
15 % kolagenu typu III. S věkem se schopnost těla obnovovat kolagen sníží každý rok přibližně o 2 %. Pro podporu aktivního životního stylu i vzhledu je tak vhodné kolagen doplňovat.

Rybí kolagen Arctic Blue® je 100% přírodní, bez GMO, bez antibiotik a hormonů, bez lepku, laktózy a cukru.

Čerstvé ingredience nejvyšší kvality

Většina ryb, z nichž Arctic Blue® vyrábí svůj prémiový rybí kolagen, je ulovena v křišťálově čistých vodách Norského moře rybáři z města Tromso a vesnice Senjahopen na severu Norska. Každou zimu se tam stane zázrak. Treska se vrací z ledových vod Barentsova moře na své původní rozmnožovací území u severního norského pobřeží. Tato dlouhá a náročná cesta vede k tomu, že divoká treska získá silné svaly a pevné maso s nepřekonatelnou texturou. Barentsovo moře je také velmi odlehlou panenskou oblastí bohatou na živiny. Ryby tak nabírají síly v nedotčeném moři, což se projevuje na čistotě a kvalitě konečného produktu.

V souladu s planetou a životním prostředím

Certifikace MSC (trvale udržitelný rybolov)

Díky vztahu k životnímu prostředí víme, že musíme hrát v týmu s přírodou, ne proti ní. Aktivně pracujeme na minimálních emisích uhlíku během výroby, přepravy a balení. Mořský kolagen Arctic Blue® má certifikaci MSC (organizace Marine Stewardship Council) což je záruka, že ryby pocházejí z udržitelného rybolovu.

Pečlivá výroba

Kůže z tresky, která je hlavní surovinou pro výrobu kolagenu, je pečlivě a důkladně omývána čistou vodou. Každá zásilka je také testována na více než 20 nežádoucích přísad a kontaminantů, o ta jak přímo ve výrobě, tak i v nezávislých laboratořích. Výrobu tak opouštějí pouze 100% čisté přírodní produkty.

Dlouhodobá práce na skutečných a poctivých doplňcích

Věříme v pozitivní přínos pro každého jednotlivce prostřednictvím dobrých a čistých produktů, životnímu prostředí prostřednictvím udržitelné výroby a etického přístupu. Věříme, že se nikdy nepřestaneme učit a vytrvale pracovat, abychom se zlepšovali. Věříme ve vědu, starobylé tradice, v čerstvé suroviny a čisté výrobky. Věříme v dlouhodobou práci na skutečných a poctivých doplňcích, které jsou dobré pro nás lidi a pro přírodu, ve které žijeme.
Složení:
100% rybí hydrolyzovaný kolagenový prášek (95% obsah peptidů).

Obsah látek: v 5 g*
Kolagenové peptidy 4750 mg
*5 g - odpovídá jedné dávce
Dávkování:
smíchejte 5 g (1 odměrka) s jogurtem nebo smoothie 1x denně. Můžete přidat také do vody, džusu nebo čaje. Míchejte, dokud se prášek nerozpustí. Okamžitě vypijte. Obsahuje 30 dávek. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním světlem. Může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů a stopy siřičitanů. Očekávejte „mořskou chuť“.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Collagen hyaluronic acid 30 sáčků pomeranč

Marine collagen 300g

Marine collagen + hyaluronic acid + vitamin C 500 g

Grass Fed True Collagen 200g




Výrobky značky:

Kategorie