Magnesium citrate + B6 120 kapslí

I
Z
R
K
 
Kód zboží:57064001
Výrobce:NutriWorks
Dostupnost:skladem
 
Cena:356 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Magnesium citrate + B6 120 kapslí

MAGNESIUM + B6 – hořčík ve formě citrátu + vitamín B6 (v kapslích s obsahem volného, nelepeného prášku = optimální využitelnost)

Vlivem náročné fyzické aktivity, dietního pochybení nebo vlivem stresu může docházet v organismu k snížení hladiny hořčíku. Vysoce účinný chelátový komplex hořčíku pomůže rychle doplnit hladinu tohoto důležitého minerálu v těle. Spolu s vitaminem B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, dále k elektrolytické rovnováze, podporuje energetický metabolismus, přispívá k normální funkci nervového systému. Magnesium také přispívá k normální syntéze proteinů a činnosti svalů.

Hlavní benefity produktu:
- Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
- Ve formě kapslí s volně loženým práškem
- Neobsahuje umělá sladidla
- Neobsahuje pojiva

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Prevenci křečí
- Podporu fyzického výkonu
- Podporu rychlé regenerace

Značka Nutriworks
Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách - bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.
Složení:
hořečnaté soli kyseliny citrónové (citrát hořečnatý), hovězí želatina, zvlhčující látka glycerol, pyridoxin-hydrochlorid, protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin, barvivo oxid titaničitý.

Doplněk stravy.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Hořčík150 mg
Vitamín B6 - pyridoxin3.2 mg
Dávkování:
Berte 1 kapsli denně. Upozornění: Děti, těhotné a kojící ženy konzultujte s lékařem. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie