Instant Magnesium 150g (Hořčík)

I
Z
K
 
Kód zboží:57064111
Výrobce:Nordbo
Dostupnost:skladem
 
Cena:718 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Instant Magnesium 150g (Hořčík)

Nordbo Instant Magnesium obsahuje tři organické (chelátová vazba), biologicky vysoce dostupné formy hořčíku. Bysglicinát hořečnatý obsahuje hořčík vázaný na aminokyselinu glycin, jablečnan hořečnatý (malát) obsahuje hořčík vázaný na kyselinu jablečnou a laktát hořečnatý obsahuje hořčík s laktátem. Všechny tři nosiče hořčíku jsou organické a pro tělo velmi důležité: glycin pro celkovou regeneraci, malát pro tvorbu buněčné energie a laktát pro normální činnost srdce.

Hořčík obsažený v doplňku se proto velmi rychle vstřebává, je šetrný k zažívacímu traktu a má vysokou biologickou využitelnost. Doplněk se hodí pro podporu aktivního životního stylu - vlastnosti hořčíku souvisí s činností svalů, s činností nervového systému, s prevencí křečí a s odplavováním kyseliny mléčné po námaze. Vlastnosti hořčíku rovněž souvisí se správným spánkovým cyklem a s aktivací vitamínu D (bez hořčíku tělo nedokáže vitamín D využít).

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

- Efektivní doplnění hořčíku
- Podporu aktivního životního stylu
- Podporu spánkového cyklu
Složení:
Bisglycinát hořečnatý (83 %), jablečnan hořečnatý (malát) (10 %), laktát hořečnatý (7 %), přírodní citrónové aroma.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík175 mg
Dávkování:
Berte 1-2 odměrky denně, rozmíchejte ve studeném nápoji. Užívejte nejlépe večer. Balení obsahuje dle zvoleného dávkování 75-150 denních dávek. Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu a suchu, mimo přímé sluneční záření. Vhodné pro vegany.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Zinc picolinate 200 tablet

Železo 20mg s kyselinou listovou 60 smartpill

Aqua Kick Electrolyte 300 g broskev

Health Line Zinc chelate 90 tablet 2+1




Výrobky značky:

Kategorie