Hořčík 300 mg 120 tablet

I
Z
K
 
Kód zboží:37064015
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:129 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Hořčík 300 mg 120 tablet

Hořčík je jedním z nejdůležitějších prvků. Napomáhá k udržení kostní hmoty, zubů a svalů, kde je hojně v organismu zastoupen, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, snižuje míru únavy a vyčerpání. Napomáhá také k elektrolytické rovnováze, která hraje důležitou roli ve vyváženém příjmu tekutin a roztoků solí a minerálních látek.
Složení:
Hořčík 300mg.

Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Hořčík300 mg
Dávkování:
1 tableta 1x denně. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie