Exclusive Triple magnesium - hořčík 300 kapslí

Z
I
 
Kód zboží:44064032
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:909 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Exclusive Triple magnesium - hořčík 300 kapslí

Hořčík je jedním z významných minerálů v lidském organismu, jelikož je součástí více než tří set biochemických procesů. V případě, že je v těle v deficitu, nemohou některé z funkcí probíhat náležitým způsobem.

Hořčík podporuje správný energetický metabolismus, zajišťuje normální činnost nervové soustavy a přenos nervových vzruchů, přispívá ke snížení míry vyčerpání a únavy, ale zároveň je potřebný pro navození klidného spánku a relaxaci veškerého svalstva po fyzické námaze.

3 organické formy:
- Magnesium citrát: Organická forma, kde se hořčík vyskytuje ve vazbě s kyselinou citronovou. Jde tedy o hořečnatou sůl kyseliny citronové. Je velmi oblíbenou variantou hořčíku, která se hodí pro kombinování s ostatními druhy magnesia. Oproti neorganickým formám hořčíku má až několikanásobně lepší biodostupnost.

- Magnesium bisglycinát: Chelátový typ hořčíku, v níž je hořčík vázán na dvě molekuly aminokyseliny glycinu. Má vysokou vstřebatelnost a organismem je všeobecně velmi dobře snášen bez vedlejších negativních vlivů. Podporuje relaxaci, regeneraci a uvolnění a navíc snižuje dokonce hladinu stresového hormonu kortizolu.

- Magnesium L-treonát: Hořčík vazebně spojen s kyselinou treonovou, jež je metabolitem vitaminu C. Výrazně uklidňuje v oblasti nervové soustavy, snižuje stres, napětí a úzkosti a podporuje lepší spánek. Navíc k tomu pozitivně ovlivňuje kognitivní funkce mozku.
Složení:
Magnesium L-Threonate 8%, Magnesium bisglycinate 20%, Tri-Magnesium dicitrát 15%, transparentní rostlinná (HPMC) tobolka.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Magnesium bisglycinát200 mg
Magnesium L-Threonate 8%200 mg
Tri-Magnesium dicitrát 15%200 mg
Dávkování:
Užívejte 2-3 kapsle 2x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Multienergy 60 kapslí

Super Selenium 200 mcg 90 tablet

MaxiVita železo + vitamin C 20 šumivých tablet

Triple zinc 90 kapslí zinek




Výrobky značky:

Kategorie