Calcium Magnesium Zinc citrate 120 kapslí

I
Z
K
 
Kód zboží:80064003
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:174 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vápník hořčík zinek 60 vegan kapslí

Vápník Hořčík Zinek je směs základních minerálů. Vápník přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti svalů a je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normálnímu energetickému metabolismu a k normální činnosti svalů. Zinek přispívá k udržení normálního stavu kostí, vlasů a nehtů. Dále přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Složení:
Calcium Carbonate, Magnesium Oxide, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), rýžová mouka, Zinc Oxide, protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Výživové údaje v jedné kapsli RHP %
Vápník 250 mg *31 %
Horčík 250 mg *66,7%
Zinek 10 mg *100%

*RHP referenční hodnota příjmu

Upozornění na obale:
Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.
Aminokyseliny v 1 kapsli:
Hořčík250 mg
Vápník250 mg
Zinek10 mg
Dávkování:
užijte 1x denně 1 kapsle. Nepřekračujte doporučené dávkování.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

elete Electrolyte 480ml týmová láhev

MaxiVita železo + kyselina listová 30 tablet

Zincchel Zinc chelate 90 kapslí

Magnesium citrate 200 g




Výrobky značky:

Kategorie