Calcium magnesium komplex 100 kapslí

Z
I
R
 
Kód zboží:91064005
Výrobce:Best Body nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:189 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Calcium magnesium komplex 100 kapslí

Kapsle vápníku a hořčíku obsahují vysoce kvalitní uhličitan vápenatý a uhličitan hořečnatý.

Pokud jde o množství, vápník je nejdůležitější minerál v těle, těsně následovaný hořčíkem. Oba jsou předpoklady pro udržení normálních kostí a zubů. Přispívají k normální funkci svalů a normálnímu energetickému metabolismu. Normální dělení buněk závisí také na vápníku a hořčíku. Hořčík také hraje rozhodující roli při normální syntéze bílkovin a při přenosu stimulů.

Vlastnosti vápníku souvisejí s kostmi, klouby a zuby. Lze jej tak doporučit všem podstupujícím velkou fyzickou zátěž nebo seniorům. Jeho využití v organismu je složitý proces, do kterého je mimo jiné zapojen i hořčík.

Hořčík je jedním z nejdůležitějších prvků. Napomáhá k udržení kostní hmoty, zubů a svalů, kde je hojně v organismu zastoupen, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, snižuje míru únavy a vyčerpání. Napomáhá také k elektrolytické rovnováze, která hraje důležitou roli ve vyváženém příjmu tekutin a roztoků solí a minerálních látek.
Složení:
Uhličitan vápenatý, uhličitan hořečnatý, želatina (tobolka), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin).
Nutriční informace v jedné dávce:
Hořčík202 mg
Vápník846 mg
Dávkování:
4 tobolky denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Magnesium citrate 300 g pomeranč

Multienergy 60 kapslí

Zinek forte 25 mg 200 tablet economy

Supreme Magnesium Complex 340g




Výrobky značky:

Kategorie