Cal/Mag/D3/K 90 tablet

I
Z
K
 
Kód zboží:85364211
Výrobce:NaturesPlus
Dostupnost:skladem
 
Cena:507 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Cal/Mag/D3/K 90 tablet

Vápník vytváří strukturu kostí a zubů, podílí se na regulaci nervosvalové činnosti, srážlivosti krve a srdeční aktivitě. V lidském organismu tvoří vápník okolo 1,5 % celkové tělesné hmotnosti, přičemž více jak 99 % je v kostech.

Hořčík přispívá k normální funkci svalů, ale také je potřebný při energetickém metabolismu a elektrolytické rovnováze. Nedostatek hořčíku ve svalech poznáte podle svalových křečí, které se objevují hlavně v noci. Když chybí v těle hořčík, poznáte to nejen podle svalů, ale i podle nervů.

Vitamín D je známý díky své schopnosti budovat a posilovat kosti. Podporuje vstřebávání vápníku a pomáhá vyvážit poměr minerálů v těle, například vápníku, fosforu, sodíku a hořčíku, co nám zajišťuje zdravý vývoj a mineralizaci kostí.

Vitamín K se řadí mezi vitamíny rozpustné v tucích. Je důležitý zejména při srážlivosti krve a pro správnou činnost jater. Je tedy důležitý pro lidi, jejichž často postihuje krvácení z nosu, silné menstruační krvácení či vnitřní krvácení.
Složení:
Citrát vápníku, citrát hořčíku, citrát boronu, mikrokrystalická celulóza (E460), stearan hořečnatý, rostlinná celulóza a čištěná voda.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Hořčík150 mg
Vitamín D36.25 mcg
Vitamín K225 mcg
Vápník300 mg
Dávkování:
3 tablety denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Zinc 60000 90 tablet

Chromium lalmin 60 kapslí

Zinc 15mg bisglycinate 2 x 120 vege tablet

Balanced iron complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie