Pharma Vitamín C KIDS drops 30 ml

I
Z
K
X
 
Kód zboží:45062021
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:90 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Vitamín C KIDS drops 30 ml

Vitamín C drops je tekutina s obsahem kyseliny l-askorbové (vitamín C), která se dobře vstřebává a díky kapátku i jednoduše dávkuje. Přispívá ke správnému fungování imunity, normální tvorbě kolagenu, správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie či snížení únavy i vyčerpání.

Kyselina askorbová, má jako antioxidant, komplexní účinek na lidský organismus. Stimuluje řadu procesů, které probíhají již od raného věku života. Při pravidelném užívání může vitamín C poskytnout ochranu před škodlivými volnými radikály a posílit imunitní systém.
Kromě toho se podílí na syntéze kolagenu, který slouží jako důležitý stavební materiál v kostech, kloubech, kůži a zubech. V období růstu je optimální množství kolagenu velice důležité.

Hlavním zdrojem vitamínu C jsou rostlinné produkty jako jsou citrusy, kiwi, brokolice, květák a pepř. Lidský organismus si bohužel nedokáže kyselinu askorbovou vyrobit sám, proto v případě, že je strava chudá na tyto složky, je vhodné ji užívat ve formě suplementu. Nedostatek vitaminu C u dětí může vést k celkové slabosti, sklonu k tvorbě modřin nebo otoků nebo dokonce rozvoji kurdějí.
Složení:
Plnivo: glycerol; čištěná voda, kyselina L-askorbová (vit. C).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín C60 mg
Dávkování:
Děti od 1 do 3 let - 4 kapky denně. Děti od 4 do 12 let - 8 kapek denně. Děti od 13 let - 12 kapek denně. Před použitím protřepejte. Množství kapek odměřte na čajovou lžičku nebo rozpusťte v tekutině pokojové teploty (voda, čaj, džus). Upozornění: Nepoužívat u osob predisponovaných k tvorbě ledvinových kamenů nebo trpících ledvinovými kameny.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Synerbio Daily Powder 50g (Směs probiotik a prebiotik)

Liposomální vitamín C + E 60 kapslí

Aquamin vápník + hořčík 300 kapslí

Natural vitamín C from rose hips 300 g




Výrobky značky:

Kategorie