Pharma Elite omega 3 liquid 120 ml

I
Z
R
 
Kód zboží:45067031
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:279 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 199 Kč! Klikněte zde »
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Elite omega 3 liquid 120 ml

Omega-3 polynenasycené mastné kyseliny jsou sloučeniny patřící do skupiny esenciálních mastných kyselin. Tělo si je nedokáže samo syntetizovat, a proto je musí do těla dodávat zvenčí spolu s potravou nebo doplňky stravy.
Mezi omega-3 mastnými kyselinami můžeme rozlišit mj. kyselinu eikosapentaenovou (EPA) a kyselinu dokosahexaenovou (DHA), které se přirozeně vyskytují v tučných mořských rybách nebo mořských plodech.

EPA je prekurzorem několika látek, které jsou velmi důležité v lidské výživě, zejména mastné kyseliny dokosahexaenové (DHA), přítomnost EPA vyžadují leukotrieny, tromboxany a prostaglandiny, které ovlivňují agregaci krevních destiček v krvi. V organismu dochází také k přímému využití EPA, především v kloubech, vliv ale může mít i na náladu.

DHA je důležitá pro správnou funkci buněčných stěn, nervů, oka, imunity a kardiovaskulárního systému. Je důležitá také zejména v období dětství pro správný mentální rozvoj dítěte – pro lepší koncentraci a paměť. DHA se vyskytuje, jak už jsem se zmínil, v rybím oleji nebo i v rybách jako takových.

Vitamín E je silný antioxidant, který pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a narušením buněk volnými radikály. Také se podílí na syntéze antikoagulancií, udržování správné propustnosti buněčných membrán a snižování shlukování krevních destiček, díky čemuž může přispívat k prevenci krevních sraženin. Kromě toho se podílí na ochraně červených krvinek a přenosu nervových signálů po celém těle.

Účinky doplňku v bodech:
- Zdroj omega 3 esenciálních mastných kyselin - jedna porce produktu obsahuje 2000 mg rybího tuku
- Vysoký obsah EPA a DHA - část doplňku stravy dodá tělu až 720 mg EPA a 480 mg DHA.
- Přípravek obohacený o vitamín E - jedna porce oleje je 24 mg D-alfa-tokoferolu
- Pohodlná forma a snadná konzumace - tekutá forma oleje je skvělým řešením pro lidi, kteří mají potíže s polykáním tablet
- Tmavá láhev chrání před nežádoucí oxidací mastných kyselin a škodlivým slunečním zářením.
Složení:
Rybí olej, D-alfa-tokoferylacetát (vitamín E).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy. Díky vysokému obsahu rybího tuku se produkt vyznačuje rybí vůní.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín E24 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
DHA docosahexaenoic acid480 mg
EPA eicosapentaenoic acid720 mg
Rybí tuk koncentrát2000 mg
Dávkování:
2 ml (1 čajová lžička) denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Rybí olej Omega 3 1000 mg XXL 150 tobolek

Galium aparine Svízel přítula VEGE 90 kapslí

White Willow Bark 400mg 90 kapslí Organic

Plicník lékařský 120 kapslí Pulmonaria officinalis




Výrobky značky:

Kategorie