Ženšen 1000 mg 90 tablet

I
Z
 
Kód zboží:37067055
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:222 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ženšen 1000 mg 90 tablet

Ženšen pravý, latinsky Panax ginseng, někdy označovaný také jako všehoj ženšenový nebo ženšen korejský, je jedna z nejznámějších léčivých rostlin na světě. Široké využití ženšenu vychází z tradiční čínské medicíny, kde byl hojně využíván již od pradávna. Nejvyšší množství účinných látek obsahuje jeho kořen, který se využívá pro podporu duševního i fyzického zdraví, při dlouhodobé stresové zátěži nebo rekonvalescenci. Ženšen podporuje paměť, koncentraci, vitalitu a přispívá k osvěžení organismu. Pravidelné užívání ženšenu napomáhá eliminovat únavu, podporuje krevní oběh a sexuální zdraví a stimuluje přirozenou obranyschopnost organismu. Ženšen patří mezi přírodní adaptogeny, což jsou látky, které nám napomáhají zvládat stresové situace. Díky tomu, že ženšen napomáhá udržovat normální hladinu glukózy v krvi, se doporučuje jeho užívání i diabetikům. Lidově se ženšen označuje jako "lidský kořen" nebo "kořen dlouhověkosti", což je příznačné pro jeho účinky v organismu.
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Ženšen - Korean Ginseng1000 mg
Dávkování:
1 tableta denně. Celou tabletu spolkněte a zapijte dostatečným množství tekutiny. V době těhotenství a kojení určí dávkování lékař. Skladujte: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na pravé straně obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučovaného dávkování, co nejdříve.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Enzyme+ 90 kapslí

Rakytníček veganské želé s rakytníkem 90 ks

Omega 3 extreme 500 EPA / 250 DHA 180 kapslí

Extra green detox 200 g




Výrobky značky:

Kategorie