Rybí olej Omega 3 1000 mg XXL 150 tobolek

I
Z
R
 
Kód zboží:37067031
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:220 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Rybí olej 1000 mg - Omega 3 EPA + DHA - XXL economy balení 150 tob.

Rybí olej od VitaHarmony - vítěz nezávislého testu Mladé fronty dnes

Želatinové tobolky obsahují olej ryb žijících v arktických vodách. Olej je bohatým zdrojem esenciálních omega-3 nenasycených mastných kyselin, a to zejména kyseliny eikosapentaenové (EPA) a dokosahexaenové (DHA). DHA přispívá k udržení normálního stavu zraku a činnosti mozku. EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg EPA a DHA denně. Vhodný je současný příjem antioxidantů, například vitaminu E.

Celková spotřeba ryb je v České republice velmi nízká a několik posledních let stagnuje na 5 až 5,5 kg na osobu za rok. Pro srovnání průměrná roční spotřeba na jednoho obyvatele zeměkoule představuje 16 kg, v rámci EU 11 kg. Tobolky rybího oleje představují efektivní řešení, jak obohatit svůj denní příjem o omega-3-mastné kyseliny.
Složení:
Rybí olej 1000 mg
SLOŽENÍ hmot./tob. %DDD
OMEGA 3 (extr.) 1.000 mg *
z toho: EPA 180 mg *
DHA 120 mg *
PŘIDANÉ LÁTKY
směs extraktů olejů ze sleďů, sardelí, makrel, sardinek a lososů; želatina, glycerol (E422)
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
DHA docosahexaenoic acid120 mg
EPA eicosapentaenoic acid180 mg
Dávkování:
2-4 tobolky denně. Skladování : Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Galium aparine Svízel přítula VEGE 90 kapslí

White Willow Bark 400mg 90 kapslí Organic

Plicník lékařský 120 kapslí Pulmonaria officinalis

Oreganový olej 25 mg 80 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie