XXL Chlorella 500 mg 450 tablet

I
Z
R
 
Kód zboží:37067016
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:349 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Chlorella 500 mg - 450 tbl., XXL economy

Chlorella patří mezi sladkovodní řasy zelené barvy, kterou získala díky bohatému obsahu chlorofylu se silným antioxidačním účinkem. Obsahuje velké množství dalších biologicky aktivních látek např. vitaminy, minerální látky, aminokyseliny, mastné kyseliny, karotenoidy a důležitý tzv. růstový faktor CGF tvořen převážně peptidy a nukleovými kyselinami. Nukleové kyseliny RNA a DNA jsou významné pro syntézu bílkovin, a proto podporují rozmnožování a růst buněk.

Chlorella se podílí na vylučování škodlivých látek z těla a podporuje imunitu. Je třeba dbát na dostatečný přísun tekutin, aby mohl probíhat detoxikační proces.

Chlorella představuje čistě přírodní lisované tablety bez přídatných látek pro očistu organismu, posílení imunity a zlepšení celkové kondice. Je mimo jiné skvělým doplňkem pro vegetariány a celiaky. Tablety jsou certifikované britskou společností Soil Association se statusem organic.
Složení:
hmot./tob. %DDD
Chlorella vulgaris (organic 100%) 500 mg *
Průměrné nutriční informace v 1 tobolce:
chlorella500 mg
Dávkování:
3 - 6 tablet 1 - 2x denně zapít dostatečným množstvím tekutiny, 30 minut před jídlem. Začínajícím konzumentům se doporučuje zpočátku užívání 1 - 2 tablety denně a postupně dávkování zvyšovat až na doporučenou denní dávku. V době těhotenství a kojení určí dávkování lékař. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie