Vlasy a nehty 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:85206750
Výrobce:Terezia
Dostupnost:skladem
 
Cena:229 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vlasy a nehty 60 kapslí

Produkt s jedinečným složením pro podporu dobrého stavu vlasů a nehtů, jejich pevnosti, hebkosti a lesku. Selen a biotin přispívají k udržení normálního stavu vlasů a nehtů. Biotin navíc příznivě působí na stav pokožky a zdraví sliznic. Rakytník je vhodný na podporu obranyschopnosti, pomáhá snižovat únavu, podporuje činnost srdce a trávicího systému, obsahuje nejcennější látku plodů rakytníkový olej, který podporuje dobrý stav pokožky a prospěje krásným, pevným a lesklým vlasům a nehtům. Výrobek je doplněn o cenné houby a esenciální aminokyselinu L-methionin.

Použití


Selenové kvasnice
>k udržení normálního stavu vlasů a nehtů

Biotin
>k udržení normálního stavu vlasů a nehtů
>příznivě působí na stav pokožky a zdraví sliznic

rakytník řešetlákový
>podporuje dobrý stav pokožky
>přispívá k pevným a krásným vlasům a nehtům
Složení:
1 kapsle obsahuje 400 mg směsi VLASY & NEHTY [L-methionin, prášek celé lyofilizované houby shii-take (Lentinula edodes), prášek celé lyofilizované houby reishi/lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum), sušený prášek plodů rakytníku řešetlákového a rakytníkový olej (Hippophae rhamnoides) 100 mg, prášek celé lyofilizované houby korálovec ježatý (Hericium erinaceus), selenové kvasnice, biotin].

Obal kapsle: želatina.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Vláknina25.5 g
Lepek0.5 mg
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B7 - biotin50 mcg
Selen55 mg
Aminokyseliny v jedné dávce
L-Methionin260 mg
Dávkování:
1 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polyká celá a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě. Upozornění >Doplněk stravy >Není vhodné pro děti a mladistvé, těhotné a kojící ženy >Ukládejte mimo dosah dětí >Nepřekračujte denní doporučenou dávku >Není náhradou vyvážené o a pestré stravy a zdravého životního stylu >Uchovávejte v suchu do 25 °C >Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru >Vhodné pro celiaky >Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Vitamin MK7 + D3 60 kapslí

Ginkgo biloba extrakt 50:1 60mg 100 kapslí

Ginkgo biloba jinan standardizovaný extrakt 60 kapslí

Noni Morinda citrifolia 190 kapslí Morinda citrifolia




Výrobky značky:

Kategorie