Vitastress 90 tablet

I
Z
 
Kód zboží:37067058
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:157 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Vitastress 90 tablet

Nové, náročné a složité životní situace, nenadálé změny, nadměrná pracovní zátěž nebo intenzivní studijní a zkoušková období vyvolávají v organismu stresové reakce. Přípravek VitaStress® je obohacen o extrakty magnólie a klanoprašky čínské, které působí na centrální nervový a cévní systém, napomáhají udržet harmonii, stabilitu a působí jako přírodní adaptogeny.

VitaStress® obsahuje antioxidační složky vitaminy C a E, které přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Oxidativní stres je důsledkem nerovnováhy antioxidantů a volných radikálů v těle. Vitaminy ze skupiny B, jako je pyridoxin nebo kobalamin, snižují míru únavy a vyčerpání, thiamin přispívá k normální činnosti srdce.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Hořčík20 mg
Vitamín B1 - thiamin5 mg
Vitamín B12 - kobalamin5 mg
Vitamín B25 mg
Vitamín B3 - niacin10 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová10 mg
Vitamín B6 - pyridoxin2.5 mg
Vitamín B7 - biotin25 mcg
Vitamín B9 - kyselina listová200 mcg
Vitamín C250 mg
Měď1.5 mg
Vápník20 mg
Zinek10 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
citrus flavonoidy5 mg
Klanopraška čínská15 mg
Magnólie50 mg
Dávkování:
1 tableta 1 - 2x denně. Skladování : Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 12 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro epileptiky.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie