Bacopa monnieri 90 kapslí

I
Z
 
Kód zboží:45067118
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:272 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Bacopa monnieri 90 kapslí

OstroVit Bacopa Monnieri VEGE je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje extrakt bacopa monnieri standardizovaný na 50 % bacosidů. Jedná se o veganský přípravek, dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro lidi, kterým záleží na doplňování každodenní stravy o přírodní a hodnotné suroviny.

Obsahuje extrakt z celé rostliny bacopa monnieri standardizovaný na 50 % bacosidů - jedna porce doplňku stravy dodá tělu 250 mg extraktu.
Vhodné pro vegetariány a vegany - výrobek neobsahuje složky živočišného původu.
1 porce = 1 kapsle.
Výkon - balení produktu obsahuje 90 porcí produktu, což vystačí na tři měsíce pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - přípravek je dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí pro bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Bacopa Monnieri VEGE - hodnotný doplněk každodenní stravy
Bacopa monnieri - vytrvalá popínavá rostlina zařazená do čeledi jitrocelů, která divoce roste v Indii, Číně, ale i Vietnamu nebo Nepálu. Přirozeně se vyskytuje v mokřadech a bažinatých oblastech, kde kvete na jaře a v létě a vytváří drobné růžové a bílé květy. Bacopa monnieri, nazývaná také brahmi, se vyznačuje četnými stonky, které dosahují cca. 30 cm na délku a její světle zelené, zaoblené listy jsou nasazeny naproti.

Bacopa monnieri je snadno pěstovatelná rostlina hojně využívaná v akváriích, kde plní nejen dekorativní funkci, ale přispívá i ke zlepšení kvality vody. Rostlina dále obsahuje cenné sloučeniny jako jsou steroidní saponiny, zvané bacosidy, jejichž obsah je v přípravku OstroVit standardizován, což pozitivně ovlivňuje kvalitu doplňku stravy a zajišťuje vysoký obsah požadovaných složek v každé porci produktu.
Složení:
Čistá hmotnost produktů: 34 g
Počet porcí na nádobu: 90
Velikost porce: 1 kapsle
Účinné látky na porci
Extrakt z celé rostliny Bacopa monnieri 250 mg
- z toho bacosidy (50%) 125 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Bacopa Monnieri extrakt250 mg
z toho bacosidy125 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (1 kapsli) denně nejlépe s jídlem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Přípravek nekonzumují děti, těhotné a kojící ženy. Držte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Forcapil croissance želé malina 60 kapslí

Ženšen pravý 80% ginsenosidů 100 kapslí

Icelandic Angelica 30 kapslí Organic

Super Omega 3 fish oil 1000 mg 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie