Young barley grass powder 200 g mladý ječmen

Z
I
D
 
Kód zboží:45139013
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:134 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Young barley grass powder 200 g mladý ječmen

OstroVit Young Barley Grass je rostlinný doplněk stravy v prášku, který vykazuje silné antioxidační vlastnosti. Mladý zelený ječmen je plný živin, které každodenně podporují činnost organismu.
Proč se vyplatí brát mladý ječmen?
Zelený ječmen (Hordeum vulgare) je skutečnou minerální a vitamínovou bombou. Obsahuje vitamíny C, E, K, vitamíny skupiny B, betakaroten, železo, zinek, vápník, mangan a hořčík. Tráva z mladého ječmene působí proti zánětům a má posilující vlastnosti. Jeho klíčky slouží jako bohatý zdroj antioxidantů, které vás chrání před nemocemi moderní doby. Mladý ječmen také obsahuje vlákninu, která podporuje trávení, může způsobit pocit sytosti a reguluje hladinu cholesterolu v krvi.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Young Barley Grass
VELKÝ OBSAH VITAMINŮ – Doplněk stravy díky velkému množství vitamínů ze skupiny B, E a C podporuje četné procesy a reakce v organismu. Vykazuje silné antioxidační vlastnosti a posiluje imunitu.
BOHATSTVÍ ŽIVIN – Mletou ječmennou trávou dodáte svému organismu nejen vitamíny, ale také betakaroten, přírodní hormony, kyselinu listovou, vlákninu a aminokyseliny.
ZDRAVÉ DOPLNĚNÍ KAŽDODENNÍ STRAVY - Mletá tráva z mladého ječmene skvěle funguje jako přísada do nápojů, například džusu, mléka nebo vody. Můžete ho také přidat do ovesné kaše, koktejlu, jogurtu, müsli nebo třeba salátu!
VEGANSKÝ PRODUKT – Náš prášek ze zeleného ječmene neobsahuje žádné přísady ani konzervační látky. Výběrem našeho doplňku stravy OstroVit pečujete o svůj organismus čistě přírodní cestou.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 200 g
Počet porcí na nádobu: 40
Velikost porce: 5 g
Účinné látky na porci
Tráva z mladého ječmene prášek 5000 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
tráva z mladého ječmene prášek500 mg
Dávkování:
Rozmíchejte 1 odměrku (5 g) ve 200-250 ml šťávy, mléka nebo vody (ne horké). Lze použít i jako přídavek do jogurtů, ovesných vloček, müsli, salátů. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné nebo kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Psyllium husk Pure 1500 mg 120 kapslí

Oat fiber vege 200 g ovesná vláknina

Inulin 500 g

Rukola BIO 120 g k nakličování




Výrobky značky:

Kategorie