Super Greens PRO 360g

I
Z
R
 
Kód zboží:99067021
Výrobce:Czech Virus
Dostupnost:skladem
 
Cena:704 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Super Greens PRO V 2.0

Super Greens PRO V2.0 je směs zelených potravin s mnoha přírodními látkami a vlákninou.
Obsahuje dostatečnou dávku adaptogenů z rostlinných zdrojů. Mimo již zmiňované zelené "super potraviny" je ve složení navíc V-AntiOxi-Blend®, V-Shrooms-Blend® a V-DigeBlend®.
Tyto 3 blendy posouvají novou verzi Greens ještě o úroveň výše – obsahuje směs antioxidantů, směs hub a směs trávících enzymů.

Samozřejmostí je přírodní ochucovadlo a absence syntetických barviv. Slazeno pouze steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie - přírodního původu).
0 plnidel, 0 zahušťovadel, 0 blbostí, které nemají v kvalitním produktu co dělat!

Všechny látky v Super Greens PRO jsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Výroba poté probíhá ve firmě s více než 20-ti letou tradicí s potravinovými doplňky a vlastní certifikát kvality EN ISO 9001 a 22000.

Účinné obsažené látky:

Chlorella je jednobuněčná zelená sladkovodní řasa z biologického oddělení Chlorophyta. Je považována za "super potravinu" díky jejím vlastnostem a nutričním hodnotám. Oproti ostatním rostlinám obsahuje velké množství chlorofylu, který je velice přínosný pro lidské tělo. Při jejich výrobě chlorella podstupuje proces dezintegrace, který je nutný, aby zdraví prospěšné látky byly stravitelné člověkem.

Spirulina je sladkovodní sinice, která se řadí mezi zelené potraviny. Spirulina je řazena mezi významné antioxidanty. Přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu, k normální hladině cukru v krvi, ke kontrole hmotnosti a přirozené tvorbě svalové hmoty. Celkově podporuje vitalitu organismu.

Mladý ječmen je přírodní produkt, který obohacuje stravu o řadu vitamínů, minerálů, enzymů, chlorofyl a jiné antioxidanty. Listy mladého ječmene se sklízí, oplachují a odšťavňují. Vzniklá šťáva je poté usušena při nízké teplotě.

Mladá pšenice neboli prášek z pšeničné trávy je bohatým zdrojem chlorofylu. Bílkovinné složení pšeničné trávy obsahuje všech 8 esenciálních aminokyselin. Rovněž obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Taktéž obsahuje ß-glukan, polysacharidovou molekulu, která funguje jako antioxidant.

V-AntiOxi-Blend® je mix extraktů z ovoce, zeleniny a rostlin. Pečlivě vybrané látky kombinují komplexní spektrum obsahující rutin, extrakt z mořské borovice, extrakt z hrozen, extrakt z petržele, kvercetin, naringin, extrakt z plodů jalovce, lykopen a extrakt z granátového jablka.

V-Shrooms-Blend® je směs hub, které jsou známé tisíce let z čínské medicíny. Tato směs obsahuje houbu Reishi (Ganoderma lucidum) a Cordyceps (Cordyceps sinensis). Směs má vliv na přirozenou obranyschopnost - imunitní systém, normální funkci oběhové soustavy a normální hladinu cholesterolu v krvi.

V-Dige-Blend® je směs trávících enzymů, které napomáhají lepšímu využití všech obsažených aktivních látek v produktu. Obsahuje Bromelain a Papain.
Složení:
Jablečný Fresh: Jablečná vláknina, Chlorella vulgaris prášek, Spirulina (Arthrospira platensis, extrakt z celé rostliny), Aroma, Mladý ječmen (Hordeum vulgare, klíčky), prášek z mladé pšenice (Triticum aestivum, klíčky), regulator kyselosti (kyselina citrónová), xanthanová guma, rutin (Sophora japonica, extrakt z poupěte), extrakt z kůry borovice mořské (Pinus pinaster), houba reishi (Ganoderma lucidum, extrakt z plodů), extrakt ze semen hroznů (Vitis vinifera), extrakt z petržele (Petroselinum crispum), Cordyceps (Cordyceps sinensis, extrakt z mycelia), kvercetin (Sophora japonica, extrakt z poupěte), sladidlo (steviol-glykosidy ze stévie), bromelain z ananasu (1200 GDU/g), papain z papáji (1,5 FIP U/mg), naringin (extrakt z plodů Citrus paradisi macfadyen), jalovec (Juniperus communis, extrakt z plodů), lykopen (Lycopersicon esculentum, extrakt z rajčete), granátové jablko (Punica granatum, extrakt z ovoce).

Lesní ovoce: Jablečná vláknina, Aroma, Chlorella vulgaris prášek, Spirulina (Arthrospira platensis, extrakt z celé rostliny), Mladý ječmen (Hordeum vulgare, klíčky), prášek z mladé pšenice (Triticum aestivum, klíčky), regulator kyselosti (kyselina citrónová), xanthanová guma, rutin (Sophora japonica, extrakt z poupěte), extrakt z kůry borovice mořské (Pinus pinaster), houba reishi (Ganoderma lucidum, extrakt z plodů), extrakt ze semen hroznů (Vitis vinifera), extrakt z petržele (Petroselinum crispum), Cordyceps (Cordyceps sinensis, extrakt z mycelia), kvercetin (Sophora japonica, extrakt z poupěte), sladidlo (steviol-glykosidy ze stévie), bromelain z ananasu (1200 GDU/g), papain z papáji (1,5 FIP U/mg), naringin (extrakt z plodů Citrus paradisi macfadyen), jalovec (Juniperus communis, extrakt z plodů), lykopen (Lycopersicon esculentum, extrakt z rajčete), granátové jablko (Punica granatum, extrakt z ovoce).

Alergeny: pšenice, ječmen.
Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy.

*Výživové údaje pro příchuť jablečný fresh.
Průměrné nutritiční informace v jedné dávce
Energetická hodnota101 kJ
Sacharidy - uhlohydráty1.6 g
Sůl0 g
Tuky0.5 g
Vláknina2.5 g
Z toho cukry0.5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny2.5 g
Energetická hodnota24 kCal
Nutriční informace v jedné dávce:
Bromelain7.2 mg
Chlorella powder2000 mg
Cordyceps extrakt 100 g
Extrakt z granátového jablka plodu0.7 mg
extrakt z hroznových jader100 mg
extrakt z mořské řasy200 mg
extrakt z petržele100 mg
Jalovec obecný 4.7 mg
Ječmen powder500 mg
Kvercetin47 mg
Lycopene1 mg
mladá pšenice500 mg
Naringin9.8 mg
Papain7.2 mg
Proanthokyanidiny190 mg
Reishi Mushroom190 mg
Rutin190 mg
Spirulina2000 mg
Dávkování:
Užijte 1 dávku (12 g) s 300 ml vody a dostatečně promíchejte, ideálně v shakeru. Užívejte denně. Nepřekračujte 1 dávku za den. Upozornění: Uchovejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Nepřekračujte denní dávku (12 g). Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie