Nutriskin Shape 60 kapslí

I
Z
 
Kód zboží:57067115
Výrobce:Nordbo
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 078 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Nutriskin Shape 60 kapslí

Přírodní kapslový doplněk pro podporu pevnosti pleti. Obsahuje výhradně účinné přírodní složky - unikátní přírodní extrakty zaměřené na podporu tvorby kolagenu, regeneraci a oxidativní stres. Dóza je provoněná osvěžující mátou od ScentSationalTM.

Extrakt z Včelníku DracobelleTM obdržel cenu Nutra Ingredients Asia za nejlepší složku roku 2022 v kategorii Beauty from Within. DracobelleTM aktivuje signální dráhu AMPK/FOXO s vlastnostmi souvisejícími s tvorbou extracelulární matrix, množstvím kolagenu a kondici pokožky. Kyselina ellagová a pikolinát zinečnatý (zinek) mají vlastnosti související s oxidativním stresem, zatímco extrakt z aceroly s vysokým obsahem vitamínu C a oxid křemičitý (křemík) podporují tvorbu kolagenu.

Hlavní přednosti produktu:
- Komplex pro krásnou pleť s klinicky prokázaným účinkem pro tvorbu a obnovu kolagenu
- Podporuje pevnost pokožky, tvorbu kolagenu a s tím spojené zpomalení stárnutí
- Obsahuje extrakt z Včelníku moldavského DracobelleTM, extrakt z granátového jablka se 40% kyselinou ellagovou, extrakt z bobulí aceroly s vysokým obsahem vitamínu C, extrakt z bambusu - pikolinát zinečnatý a oxid křemičitý
- Dóza je provoněná osvěžující mátou od ScentSationalTM

Produkt má certifikaci. I am Vegan. Certifikát I am Vegan uděluje švédská organizace Djurens Rätt (Animal Rights), která garantuje, že produkt je 100% rostlinného původu a při jeho výrobě nebyly použity žádné živočišné složky. Certifikát se uděluje potravinám, doplňkům stravy, hygienickým produktům a kosmetice. I am Vegan představuje jednoduchou cestu, jak si spotřebitel může být jistý, že značka nebo produkt splňuje standarty organizace Djurens Rätt.
Složení:
DracoBelleTM (Dracocephalum moldavica - Včelník moldavský), extrakt z granátového jablka (Punica granatum), extrakt z bambusu (Bambusa vulgaris), extrakt z plodů aceroly (Malpighia emarginata), pikolinát zinečnatý, rýžový škrob, MCT olej (z kokosu), rostlinná kapsle (hypromelóza).

Produkt neobsahuje živočišné složky, pojiva a nežádoucí balastní složky.
Nutriční informace v jedné dávce:
Křemík140 mg
Zinek15 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Acerola250 mg
DracoBelleTM200 mg
Extrakt z bambusových výhonků 200 mg
Extrakt z granátového jablka plodu200 mg
Z toho kyselina ellagová80 mg
z toho vitamín C85 mg
Dávkování:
2 kapsle denně s jídlem, kdykoli během dne.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Bacopa monnieri 90 kapslí

Cacao + Reishi 250g

Rakytník řešetlákový 120 kapslí Hippophae rhamnoides

Pure matcha ceremonial japan BIO 50 g




Výrobky značky:

Kategorie