Pharma healthy skin 90 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:45067076
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:258 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma healthy skin 90 kapslí

Komplex vysoce vstřebatelných forem vitamínů, minerálů a rostlinných extraktů, které pomáhají udržovat zdravou pokožku, vlasy a nehty.

Hydrolyzovaný kolagen je protein, který se nachází v našem těle prakticky ve všech tkáních. Buduje šlachy, kůži, klouby a kosti. Je zodpovědný za produkci synoviální tekutiny, elasticitu a tvrdost chrupavek, hydrataci pokožky a správnou obnovu epidermis. Ovlivňuje soudržnost, pevnost a elasticitu pojivové tkáně. Má také jedinečnou schopnost vázat vodu, díky čemuž si pokožka udržuje správnou pevnost, pružnost a napětí.

Extrakt z brouka japonského - chaluha - je bohatá na živiny a minerály. Japonská lamina, jinak známá jako Kelp, je známá vysokým obsahem přírodního jódu, prvku, který v našem těle plní řadu důležitých funkcí.

Extrakt z přesličky rolní (včetně oxidu křemičitého 7%) - je jednou z nejstarších rostlin na světě. Blahodárně působí na naši pokožku, vlasy a nehty. Obsahuje cenné polyfenolické složky a organické kyseliny. Rostlina se často používá při problémech s močovými cestami, podobně jako jiné rostliny působí močopudně, snižuje krevní tlak.

Kyselina hyaluronová je nejčastěji spojována s kosmetikou péče o tělo, omlazující kosmetikou a jako prostředek proti stárnutí. Kyselina hyaluronová dokáže díky svým vlastnostem zvýšit elasticitu pokožky, což nás dokáže ochránit před nežádoucími striemi. Orální suplementace kyselinou hyaluronovou zvyšuje její hladinu v naší pokožce, díky čemuž dokáže urychlit rekonvalescenci po úrazech, řezných ranách, odřeninách nebo poškození měkkých tkání. Jednou z nejžádanějších výhod kyseliny hyaluronové při jejím doplňování je její pozitivní vliv na činnost kostí, kloubů a pojivové tkáně.

Riboflavin (vitamín B2) přispívá k udržení správného energetického metabolismu, napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy. Navíc tento vitamín pomáhá udržovat správný stav sliznic a stav červených krvinek. Kromě toho pomáhá udržovat zdravou pokožku a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

Niacin (vitamín B3) podobně jako vitamín B1 přispívá k udržení správného energetického metabolismu a také přispívá k udržení správných psychických funkcí. Stejně jako riboflavin - niacin pomáhá udržovat zdravou pokožku a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

Biotin (vitamín B7) přispívá k udržení správného energetického metabolismu, napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy. Navíc přispívá k udržení správného metabolismu makroživin. Biotin pomáhá udržovat zdravou pokožku a vlasy a pomáhá udržovat správný stav sliznic.

Vitamin C přispívá ke správné tvorbě kolagenu pro zajištění správné funkce krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Kromě toho přispívá k udržení správného energetického metabolismu a dále napomáhá správnému fungování nervového a imunitního systému.

Vitamin E je silný antioxidant, který pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem a poškozením buněk volnými radikály.

Zinek ve formě organického a vysoce vstřebatelného pikolinátu zinečnatého je pravděpodobně jedním z hlavních minerálů, který pomáhá zlepšit fungování našeho imunitního systému. Zinek se podílí na tvorbě imunitních protilátek a jeho nedostatek zvyšuje riziko zvýšení hladiny zánětlivých markerů, proto je jeho optimální hladina v našem těle tak důležitá.

Vitamin A zlepšuje stav naší pokožky, zraku a imunitního systému.

Měď (bisglycinát měďnatý) regeneruje a simuluje růst epidermis, zvyšuje elasticitu a pevnost pokožky.

Účinky:
- udržuje správnou pevnost, pružnost a napětí pokožky
- zabraňuje tvorbě vrásek a celulitidy
- podporuje udržení zdravých kostí, vlasů, nehtů a pokožky
- může přispět k oddálení stárnutí pleti.
Složení:
Hydrolyzovaný hovězí kolagen, obal kapsle (plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza), vitamín C (kyselina L-askorbová), kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný), extrakt z mletých částí přesličky (7% oxidu křemičitého), zinek (pikolinát zinečnatý), vitamín E (acetát DL-alfa-tokoferyl), niacin (kyselina nikotinová), vitamín B2 (riboflavin), extrakt z japonské řasy - chaluha (1% jód 150 µg - 100%), měď (diglycinát měďnatý), vitamín A (retinylacetát) biotin (D-biotin).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Biotin0.5 mg
Vitamín A0.8 mg
Vitamín B215 mg
Vitamín B3 - niacin16 mg
Vitamín C200 mg
Vitamín E12 mg
Měď1.5 mg
Zinek10 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Extrakt z japonské řasy15 mg
Extrakt z mletých částí přesličky100 mg
Hydrolyzovaný kolagen350 mg
Kyselina hyaluronová100 mg
Dávkování:
3 kapsle denně, ideálně s jídlem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beta karoten 10.000mj 100 + 100 tobolek

Imunita černý rybíz 250 g

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Camu camu BIO 120 kapslí Myrciaria dubia




Výrobky značky:

Kategorie