Soul Food Super Greens 100g Organic

I
Z
 
Kód zboží:66067045
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:484 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Soul Food Greens 100g Organic

100% Organic Soul Food Greens

Tato unikátní, šesti složková směs z kategorie All-In-One Superfood (vše v jednom balení) nabízí kompletní, naturální zdroje chlorofylu a všech důležitých vitamínů, chelatovaných minerálů, aminokyselin, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, super oxid dismutázy a dalších důležitých fytonutrientů. Je pozoruhodné, že hemoglobin, naše krevní barvivo (krvinky), má téměř stejnou strukturu jako chlorofyl, kterého je tato směs bohatým zdrojem.

Exkluzivní kombinace 100% organických zelených zdrojů v koncentrované formě s garantovanou, certifikovanou čistotou:
- 100% organický, certifikovaný mladý zelený ječmen
- 100% organická, certifikovaná mladá zelená pšenice
- 100% organická, certifikovaná spirulina
- 100% organická, certifikovaná chlorela
- 100% organická, certifikovaná alfalfa
- 100% organické, certifikované mořské chaluhy Wild Wrack

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- 100% naturální multivitamin a multiminerál, superantioxidant
- Zdroj chlorofylu

Čistota produktu
- Svou čistotou a složením splňuje tento produkt parametry kategorie Kosher
- Všechny složky jsou 100% aktivní
- Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.
- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky
- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany
- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

100% ORGANICKÁ SPIRULINA (Arthrospira platensis)

Spirulina představuje jednu z četných forem sladkovodních řas, které rostou v teplejší, alkalické, avšak čisté vodě. Název spirulina je odvozen od latinského názvu pro „spirálu“ a to díky „kudrnaté“ struktuře mikroskopických vláken této unikátní řasy. Spirulina obsahuje 69% bílkovin, včetně všech esenciálních aminokyselin.

Navíc je Spirulina jednou z mála rostlin, které jsou zdrojem bioaktivní formy vitamínu B12. Spirulina obsahuje také vysoké koncentrace dalších nutrietů – aminokyseliny, chelatované minerály, pigmenty, stopové prvky, enzym SOD, esenciální mastné kyseliny – vše v nejlépe využitelných formách pro náš organizmus.

Spirulina patří do skupiny tzv. modro-zelených řas, díky obsahu důležitých pigmentů chlorofylu (zelená) a fytokyanu (modrá). Spirulina jako jedna z mála modro-zelených řas postrádá buněčnou stěnu z celulózy, proto je pro náš organizmus perfektně stravitelná.

100% ORGANICKÁ, MLADÁ, ZELENÁ PŠENICE (Triticum aestivum), 100% ORGANICKÝ MLADÝ, ZELENÝ JEČMEN (Hordeum vulgare)

Bohaté zdroje chlorofylu a dalších důležitých nutrietů. Mladá, zelená pšenice obsahuje přes 90 forem minerálních prvků.

Oba zdroje obsahují všech 8 esenciálních aminokyselin, dále řadu bioaktivních enzymů, včetně super enzymu SOD (Super Oxid Dismutáza), široké spektrum vitamínů a chelatovaných minerálů a dalších hodnotných látek. Mezi nejdůležitějšími lze zmínit vysoký obsah betakarotenu, vitamínů skupiny B, vitamínu C, draslík, kalcium, hořčík, železo, měď, mangan, fosfor a zinek.

100% ORGANICKÁ ALFALFA - VOJTĚŠKA LIST (Medicago Sativa)

Alfalfa je hodnotným zdrojem důležitých nutrientů. Jedním z důvodů je hluboká kořenová soustava, takže rostlinka si dokáže „vytáhnout ze země opravdu to nejlepší“. Alfalfa je bohatá na obsah důležitých vitamínů, minerálů, karotenoidů, enzymů a chlorofylu.

100% ORGANICKÉ MOŘSKÉ ŘASY ASCOPHYLLUM (Wild Wrack Seaweed )

Tato speciální odrůda mořských řas, je bezkonkurenčním zdrojem makro a mikroprvků, které mohou tvořit až 36% sušiny! Vysoký obsah jodu.

100% ORGANICKÁ CHLORELLA (Speciálně narušená buněčná stěna – maximalizovaná stravitelnost)

Chlorela je unikátní jednobuněčná řasa, rostoucí v čisté vodě. Základní komponenty chlorely, které prokazují výrazné benefity: chlorofyl, beta-karoten a růstový faktor CGF (Chlorella Growth Factor). Chlorela má nejvyšší obsah chlorofylu mezi všemi rostlinami a obsahuje také vysoké koncentrace vitamínů, minerálů, nukleových kyselin, aminokyselin, enzymů a dalších fytonutrientů.
Složení:
Složení v jedné dávce*: Organická Spirulina 1052 mg, Organická pšenice 736 mg, Organický ječmen 736 mg, Organická vojtěška listy 736 mg, Organická mořská řasa (Ascophyllumnodosum) 420 mg, Organická Chlorella 320 mg.

Doplněk stravy v prášku.
Dávkování:
Soul Food Green může mít v některých případech díky intenzivnímu detoxifikačnímu účinku, zejména zpočátku průvodní jevy, např. řidší, zapáchající stolice, což je zapříčiněno očistou střevního traktu (pozitivní projev - odstranění nečistot). Při pravidelném dávkování se však tento stav velmi rychle harmonizuje žádoucím směrem. Dávkování: 1-3 čajové lžičky denně s jídlem. Detoxifikační kůra: optimální délka jedné kůry: 4-6 týdnů / Doporučujeme zařadit pravidelnou očistnou kůru jednou za půl roku. Produkt lze kombinovat s přípravky: Viridian Detox Box, Fibre Complex with F.O.S. Standardní, dlouhodobé dávkování: produkt lze také bez problému dávkovat v dlouhodobém měřítku, jako naturální zdroj důležitých vitamínů, minerálů a fytonutrientů, optimalizujících navíc pH organizmu. V tomto rozsahu postačí příležitostné dávkování 1 x denně. Pozn: díky vysoké koncentraci obsahuje každá čajová lžička cca 4 g směsi = extra vysoký obsah účinných látek!! Doporučujeme porovnat s jinými, konkurenčními zdroji např. sušeného mladého zeleného ječmene, kde jedna čajová lžička obvykle nabízí pouze 1-2 gramy. Upozornění: Nevhodné pro děti. Pro těhotné a kojící ženy užívání výrobku doporučujeme po konzultaci s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Skladujte na suchém a chladném místě. Vhodné pro veganskou stravu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie