Sleep help 60 kapslí

Z
I
R
 
Kód zboží:05067015
Výrobce:Prom In
Dostupnost:skladem
 
Cena:205 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Sleep help 60 kapslí

Sleep Help má mírně sedativní účinky a umožní vám usnout rychleji. Díky jedinečným složkám produktu v dostatečných dávkách dojde k optimalizaci produkce klíčových neurotransmiterů a tím se budete v noci méně často budit a ráno se probudíte svěží.

Kozlík lékařský snižuje odbourávání GABA v mozku a přirozeně tak zvyšuje její koncentraci, čímž pomáhá ke kvalitnímu spánku.

Složení:
Sušená šťáva z višní (Prunus cerasus), extrakt z kozlíku lékařského (Valeriana officinalis), L-theanin, rostlinná tobolka (HPMC), protispékavá látka: stearan hořečnatý.
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Theanin500 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Kozlík lékařský extrakt500 mg
sušená rakytníková šťáva1200 mg
Dávkování:
Pro dlouhodobou podporu spánku navrhujeme užívat 2 kapsle cca 30-60 minut před ulehnutím ke spánku. V období zvýšené duševní zátěže a stresu je možné dávku zvýšit až na 4 kapsle. Sleep Help lze velmi efektivně kombinovat s produkty obsahující hořčík.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

XXL Antacid žvýkací 180 tbl fruit mix

MaxiVita Lutein forte 45 kapslí

Chlorella 90 kapslí

Krill oil 1000 mg 60 softgels




Výrobky značky:

Kategorie