Simethicon 80 mg s kmínem 120 tbl

D
I
Z
B
 
Kód zboží:37067007
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:148 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Simethicon 80 mg s kmínem 120 tbl

Doplněk stravy Simethicon 80 mg s inovananým složením je obohacen o olej z kmínu kořenného.

Aktivní látka simethicon je sloučenina křemíku s protipěnivými účinky.

Díky nim způsobuje účinný rozpad bublinek plynu nahromaděných v zažívacím traktu, čímž snižuje pocit plnosti a napětí v břiše.

Jeho účinky jsou založeny na schopnosti snižovat povrchové napětí. Působí tedy pouze fyzikálně, neúčastní se chemických reakcí a je farmakologicky a fyziologicky netečný.

Ze zažívacího traktu se do organismu nevstřebává, působí tedy pouze lokálně a z těla je vylučován v nezměněné formě. Olej získaný ze semen kmínu kořenného patří k osvědčeným přírodním prostředkům pro podporu trávení. Přípravek je vhodný také pro kojící a těhotné ženy..
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Kmín kořenný - olej5 mg
Simethicon80 mg
Dávkování:
1 - 3 tobolky denně, podle potřeby Skladujte: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na pravé straně obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění: Obsah začněte užívat z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie