Serrapeptase 120000 IU 60 kapslí

Z
I
 
Kód zboží:80067015
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:429 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Serrapeptase 120000IU 60 vegan kapslí

Serrapeptase je přírodní, bílkoviny štěpící proteolytický enzym, který produkuje přátelská bakterie z rodu Serratia, žijící ve vnitřnostech bource morušového. Živé organismy si vytvářejí enzymy, aby dokázali urychlit specifické chemické procesy. Serrapeptáza se nachází v malých množstvích v moči, když se tento enzym požije orálně na lačno, tak se přes zeď v tenkém střevě dostane do krevního oběhu. Serrapeptázu plníme do značkové rostlinné tobolky z hypromelozy Drcaps®, která je rozpustná až v tenkém střevě. Serrapeptase je to proteolytický enzym, izolovaný z bakterie, která nevyvolává onemocnění (enterobakterie Serracia E15). Při vyšších koncentracích v kapsli může vyvolávat zažívací potíže.

Serrapeptase vyhledávají lidé orientovaní na:
- Posílení organismu.
Složení:
Inulin (čekanková vláknina), rostlinná tobolka z hypromelozy Drcaps® (rozpustná ve střevech), Serrapeptase, protispékavá látka: oxid křemičitý.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Serrapeptase55 mg
Dávkování:
Užijte 1x denně 1 kapsle. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie