Šalvěj + yzop 30 tobolek

I
Z
R
 
Kód zboží:86167019
Výrobce:Liftea
Dostupnost:skladem
 
Cena:127 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Šalvěj + yzop 30 tobolek

Šalvěj + yzop je přírodním potravinovým doplňkem, který však umí pomoci i lidem s nadměrnou potivostí, která není způsobena ročním obdobím a vysokými teplotami. Často se jedná o pocení z různých zdravotních příčin, často o pocení nervového původu, plynoucí třeba ze stresu či nadměrného psychického zatížení plynoucího např. z aktuálních životních situací.

Šalvěj lékařská je tradiční bylinou známou jako prostředek vhodný k potlačení nadměrného pocení z různých příčin. Méně známé už je, že v kombinaci s další bylinou, kterou je yzop lékařský, je tento účinek ještě komplexnější.

Přípravek je vhodný pro ženy a muže trpící nadměrnou potivostí. Pomáhá při nadměrném pocení v létě, ale i při nadměrném pocení způsobeném jinými zdravotními obtížemi, např. genetickými, při onemocnění štítné žlázy (její zvýšená funkce), při cukrovce apod. Lze jej úspěšně použít pro potlačení pocení způsobeného stresem či jinými psychickými obtížemi. Je vhodný při pocení v období puberty. Pomáhá v klimakteriu. Hodí se při návalech horka i při menstruaci.
Složení:
Práškovaná nať 200 mg a extrakt z nati šalvěje lékařské (Salvia officinalis): 140 mg (10 : 1 – 14 mg), extrakt z nati yzopu lékařského (Hyssopus officinalis): 200 mg (4 : 1 – 50 mg).

Upozornění: Mohou jej užívat lidé s bezlepkovou dietou i diabetici.
Průměrné nutriční informace v 1 tobolce:
Šalvěj140 mg
yzop lékařský200 mg
Dávkování:
1 - 2 tobolky denně.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

XXL Antacid žvýkací 180 tbl fruit mix

MaxiVita Lutein forte 45 kapslí

Chlorella 90 kapslí

Krill oil 1000 mg 60 softgels




Výrobky značky:

Kategorie