Resveratrol 98% extrakt 100 kapslí

Z
I
 
Kód zboží:44067015
Výrobce:Golden Nature
Dostupnost:skladem
 
Cena:629 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Resveratrol 98% extrakt 100 kapslí

Golden Nature Resveratrol 98% 100 cps.

VYSOKÝ OBSAH PŘÍRODNÍHO 98% TRANS-RESVERATROLU 100 MG V JEDNÉ KAPSLI

Resveratrol je látka přírodního původu a také velice efektivní antioxidant. Konkrétně náleží mezi tzv. polyfenoly. To jsou chemické sloučeniny, které se zcela běžně nachází v ovoci, zelenině a dalších rostlinách a mohou jim dodávat i specifickou chuť či barvu. Poprvé byl resveratrol objeven v roce 1940 v kořenech kýchavice. Od té doby byla zjištěna celá řada přínosů, které může mít resveratrol pro lidský organismus a jeho správné fungování. Z tohoto důvodu se stal oblíbenou surovinou do doplňků stravy.



Na resveratrol můžeme ovšem narazit ve dvou variantách. Ty jsou pojmenovány jako „cis“ a „trans“. Jejich odlišnost spočívá v uspořádání a vazbě jednotlivých molekul. Pro lidské tělo je nicméně lépe využitelná forma trans, která se daleko snadněji vstřebává. V rostlinách se nachází oba typy, ale převažuje právě trans-forma. Golden Nature resveratrol je zcela přírodní 98% Trans-Resveratrol.



Resveratrol je vysoce funkční antioxidant, jež napomáhá chránit buňky před nepříznivým vlivem oxidačního stresu, jež vzniká během látkových přeměn a rovněž vinou nežádoucích vnějších faktorů. Dále může resveratrol podpořit zdraví kardiovaskulárního systému, prospívá totiž srdeční činnosti, reguluje krevní tlak a snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Zlepšuje také metabolismus tuků, snižuje tvorbu látek, které mohou zhoršovat průběh zánětlivých procesů a může urychlovat proces regenerace po náročném výkonu.
Složení:
Složení v jedné kapsli:
Resveratrol extrakt 98% (trans-resveratrol) - 100 mg
Plnidlo - rýžová mouka
Transparentní rostlinná HPMC tobolka (vhodná pro vegany)
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Resveratrol100 mg
Dávkování:
Užívejte 1-2 kapsle 1x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 2 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v EU.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Quercetin + Bromelain ( kvercetin ) komplex 300 kapslí

Lecitin 1200 mg 60 tobolek

GABA 90 vege kapslí

Hericium 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie