Reishi Bio 120 kapslí

Z
I
 
Kód zboží:85206735
Výrobce:Terezia
Dostupnost:skladem
 
Cena:649 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Reishi Bio 120 kapslí

100% přírodní produkt, který obsahuje celou sušenou houbu reishi, která pochází z certifikované pěstírny v EU. Je zpracována šetrným procesem sušení (lyofilizací), díky kterému zůstanou v houbě zachovány všechny biologicky aktivní látky, které působí ve vzájemné harmonii. Reishi je ideální pro všechny dospělé, kteří chtějí posílit svou imunitu a oběhový systém. Houba reishi (Ganoderma lucidum) patří mezi nejdůležitější houby v rámci tradiční čínské medicíny již více než 4000 let. Produkt REISHI BIO má deklarovaný obsah významných betaglukanů a díky natural kapslím je vhodný i pro vegany.


Reishi
podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu
příznivě působí na oběhový systém

Složení:
1 kapsle obsahuje 150 mg prášku celé houby reishi bez příměsí (100 %) s obsahem 33,20 mg ß – glukanu ± 1,5 % .
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Vláknina63.6 g
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Beta-Glucan33.2 mg
Reishi Mushroom150 mg
Dávkování:
1 kapsle 2x denně před jídlem. Kapsle se polykají celé a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě. Upozornění Doplněk stravy. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Uchovávejte v suchu do 25 ºC. Kapsli spotřebujte ihned po vyjmutí z blistru. Vhodné pro celiaky.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie