Pupalkový olej 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:02067367
Výrobce:Vitaland
Dostupnost:skladem
 
Cena:189 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pupalkový olej 60 kapslí

Pupalkový Olej s vitaminem E napomáhá zajistit příjem polynenasycených mastných kyselin, které podporují normální průběh menstruačního cyklu.

Pupalkový olej přispívá pupalkový olej k normální činnosti kardiovaskulárního systému (krevního oběhu), pomáhá přirozené obranyschopnosti a normálnímu stavu pokožky.

Vitamín E patří k nejdůležitějším antioxidantům. Chrání buňky před volnými radikály, oxidačním stresem a zároveň pomáhá zpomalovat stárnutí buněk. Nedostatek vitamínu E způsobuje neurologické potíže a snižuje obranyschopnost.
Složení:
Olej z pupalky dvouleté, měkká želatinová tobolka (želatina, zvlhčující látka: glycerol, voda), dl-Alpha Tocopherol (vitamín E).
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín E2.2 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
olej z pupalky dvouleté3000 mg
Dávkování:
Užívejte 3 tobolky denně. Upozornění: Přípravek není vhodný pro děti. Ukládat mimo dosah dětí. Přípravek uchovávejte v dobře uzavřeném obalu v suchu a chladnu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie