Pupalka 500 mg olej ze semen 90 tobolek

I
Z
R
 
Kód zboží:37067028
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:155 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pupalka 500 mg olej ze semen 90 tobolek

Přípravek obsahuje 500 mg za studena šetrně lisovaného pupalkového oleje, který je bohatým přírodním zdrojem nenasycených mastných kyselin, hlavně kyseliny linolové a gama-linolenové. Kyselina linolová přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Olej ze semen pupalky je osvědčeným přírodním doplňkem nenasycených mastných kyselin u osob dodržujících dietu s omezením tuků. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu 10g kyseliny linolové denně.

Pupalkový olej se doporučuje také u předmenstruačních stavů (premenstruační syndrom - PMS) a u žen zatížených menstruačním cyklem. Přípravek je rovněž obohacen o vitamin E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Složení:
hmot./tob. %DDD

PUPALKA DVOULETÁ 500 mg *
VITAMIN E 5 mg 42
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Pupalka dvouletá500 mg
Dávkování:
1 – 3 tobolky 2x denně. Skladování : Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie