Probio HD probiotics 30 bil. units 60 vege kapslí

Z
I
R
D
 
Kód zboží:02067038
Výrobce:Amix Pro
Dostupnost:skladem
 
Cena:688 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Probio HD probiotics 60 vege kapslí

Amix™ ProbioHD®

Amix™ ProbioHD® je super účinná směs 10 přátelských bakteriálních kmenů, což představuje 30 miliard jednotek tvořící kolonie, které mohou pomoci podpořit pozitivní rovnováhu mikroflóry ve střevech. Je lépe stravitelná díky použití rostlinného kapsle TRcaps, které se vstřebávají až ve střevech a chrání tak obsah kapsle před působením žaludečních šťáv.
Složení:
probiotické organismy (DE111™‚ Bacillus subtillis, Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus casei, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum); rostlinná celulóza; stabilizátor: rýžový dextrin; látka protispékavá: triglyceridy se středním řetězcem.

Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a lidi, kteří mají nějaký zdravotní problém, by se měli vždy před použitím doplňku stravy poradit s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku a korýšů.
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Probio HD Bacteria30 miliard organismů mg
Dávkování:
Vezměte 1 kapsli denně nejlépe s jídlem nebo tak, jak Vám doporučí Váš lékař.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie