Pregnancy Omega Oil 200ml

I
Z
R
 
Kód zboží:66067059
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:408 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pregnancy Omega Oil 200ml

Pregnancy Omega Oil 200 ml

Olej pro podporu organismu maminky i děťátka v průběhu těhotenství a během kojení. Má speciální složení navržené odborníky na mateřskou a dětskou výživu a je z 88% organické kvality. Pro ideální účinek se doporučuje užívat jej spolu s Pregnancy Complexem.

Období prenatálního vývoje a kojení má přímý vliv na celoživotní fyzickou i duševní kondici, komplexnost přijímaných živin je tedy v tomto období klíčová. Účinek Pregnancy Omega Oil vychází z vyvážené formule, v níž jsou obsažené oleje z unikátních plodů a rostlin - zlatého lnu, oceánské mikrořasy Schizochytrum, konopných semínek, rýžových otrub, avokáda a brusinek. Řasa Schizochytrum obsahuje kyselin dokosahexaenovou neboli DHA s vědecky prokázaným účinkem.

Více o významu esenciálních mastných kyselin se dovíte zde a na stránkách eFIA.cz.

Hlavní benefity:
•Komplexní podpora organismu dítěte i rodičky
•Nejvyšší možná čistota použitých složek
•Garance kvality společnosti Viridian Nutrition
•Vhodné pro vegany

Čistota produktu
- Všechny složky jsou 100% aktivní

- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky

- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany

- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.
Složení:
15 ml (přibližně 1 dávka) poskytuje: kyselina alfa linolenová (Omega 3) 1959 mg, 43 %; kyselina linolová (omega 6) 1000 mg, 22 %; kyselina olejová (Omega 9) 910 mg, 20 %; DHA (kyselina dokosahexaenová) 273 mg.

Složení v 5 ml (přibližně 1 lžička): olej z bio semínek zlatého lnu 3094 mg, 68 %; olej z bio konopných semínek 683 mg, 15 %; olej z rýžových otrub 410 mg, 9 %; olej z bio avokáda 228 mg, 5 %; olej ze semínek brusinek 46 mg, 1 %; DHA (kyselina dokosahexaenová získaná z oceánské řasy Schizochytrium, mořské mikrořasy) 91 mg, 2 %.

% - procentuální zastoupení složky ve výrobku
Balení obsahuje přibližně 40 lžiček na 200 ml.

Doplněk stravy.
Dávkování:
berte 3 lžičky denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Berte spolu s Viridian Pregnancy Complex pro optimální podporu výživy matky a dítěte. Tento vysoce výživný olej může být přidáván do ovocných nebo zeleninových smoothies, salátů, dresingů, dipů, polévek nebo k ochucení pokapáním zeleniny, těstovin, rýže, brambor. Speciálně vytvořeno pro užívání během těhotenství a kojení. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Skladujte na suchém a chladném místě mimo dosah dětí. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 6 týdnů. Vhodné pro vegany.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie