Pivovarské kvasnice 500 tablet

I
Z
R
B
S
 
Kód zboží:37067066
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:219 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pivovarské kvasnice 500 tablet

Pivovarské kvasnice jsou 100 % přírodní produkt. Jedná se o bohatý zdroj celého spektra biologicky aktivních látek – kvalitních bílkovin, vitaminů, minerálních látek a enzymů. Díky velmi širokému složení mají pivovarské kvasnice celkový a komplexní účinek na lidské zdraví a dokážou být podporou při celé řadě onemocnění nebo potíží.
Tablety Pivovarských kvasnic jsou navíc obohaceny o sladový extrakt, který zvyšuje nutriční hodnotu produktu. Při výrobě tablet nebyly použity žádné přídatné látky. Tablety jsou vhodné pro všechny věkové skupiny, včetně dětí od 3 let. Ideální jsou jako doplnění a zpestření jídelníčku. Tablety Pivovarských kvasnic obsahují lepek, a proto nejsou vhodné pro celiaky! Tablety Pivovarských kvasnic neobsahují laktózu, cukr, umělá sladidla, barviva ani želatinu.
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
pivovarské kvasnice405 mg
Sladový extrakt45 mg
Dávkování:
Dospělí: 3x denně 4 tablety, po jídle. Děti od 3 let: 3x denně 2 tablety, po jídle. Skladování : Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Chraňte před přímým sluncem. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření balení spotřebujte, dle doporučeného dávkování, co nejdříve.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Kozlík lékařský 120 kapslí Valeriana officinalis

Easy Greens Limetka 300g

Bitter 7 100 kapslí pro odkyselení organismu

Solidago 90 kapslí (Zlatobýl obecný)




Výrobky značky:

Kategorie