PH active regulator 120 kapslí

I
Z
R
K
 
Kód zboží:02067051
Výrobce:Amix
Dostupnost:skladem
 
Cena:289 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

PH active regulator 120 kapslí

AmixTM pH Active Regulator je potravinový doplněk, který byl navržen a vyroben speciálně pro zachování acidobazické rovnováhy v lidském těle. Pomáhá optimalizovat vnitřní prostředí lidského těla. AmixTM pH Active Regulator obsahuje extrakt z pískavice řecké seno, která přispívá k udržení fyziologického pH v žaludku, dále Vám napomáhá udržet metabolismus, furostanol mající hypoglykemické a hypocholesterolické účinky. Salix Alba – kůra vrby bílé se používá pro osvěžení těla, kloubů, zdraví a svalů. Draslík přispívá k normální funkci nervového systému, normální svalové činnosti a k udržení normálního krevního tlaku.
Složení:
hydrogenuhličitan sodný (sodík 250 mg), hydrogenuhličitan draselný (draslík 374 mg – 18,7 %*), želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý); citrát tridraselný, citrát vápenatý, citrát trisodný, citrát hořečnatý, extrakt z kůry vrby bílé (salix alba) 100 mg, Testofen® pískavice řecké seno (trigonella foenum graecum) 100 mg, látky protispékavé: stearan hořečnatý, oxid křemičitý.

Průměrné výživové hodnoty ve 2 kapslích:

Aktivní látky:

pH-Active minerální a bylinný komplex 2400 mg

hydrogenuhličitan sodný

hydrogenuhličitan draselný

citrát tridraselný

citrát vápenatý

citrát trisodný

citrát hořečnatý

extrakt z kůry vrby bílé (standardizovaný na obsah 15% salicinu)

Testofen® pískavice řecké seno (standardizovaný na obsah 50% fenusidu)

( trigonella foenum graecum – semeno)
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Draslík187 mg
Sodík125 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
pH-Active-Mineral & Herbal Complex1200 mg
Dávkování:
Po změření úrovně pH ve Vašem těle, pokud je nutné, vezměte 2 kapsle 2 hodiny po jídle nebo 1 hodinu před jídlem. Neberte tento doplněk stravy, pokud je Vaše hodnota pH 6,8 a vyšší. Pro vyšší účinnost vezměte 2 kapsle před spaním a zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. V tomto případě se o použití tohoto přípravku poraďte se svým ošetřujícím lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Upozornění na alergeny: Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů, ořechů a arašídů. Minimální trvanlivost a číslo šarže: uvedeno na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie