Ophtavit max 90 tablet

I
Z
 
Kód zboží:37067056
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:319 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ophtavit max 90 tablet

Inovovaný přípravek Ophtavit® Max obsahuje zesílené množství luteinu a zeaxanthin, patřící do skupiny karotenoidů – pigmentů, které jsou fyziologicky přítomné v sítnici lidského oka a tělo si je samo nemůže vytvořit. Obsah luteinu a zeaxanthinu ve žluté skvrně s věkem přirozeně
klesá, proto je důležitý jejich dostatečný příjem. Receptura je také obohacena o extrakt z borůvek. Antioxidační komplex látek napomáhá ochraně proti volným radikálům, které vznikají při vedení nervových vzruchů. UV záření a ionizační záření jsou také zdrojem volných radikálů poškozujících membrány a proteiny v čočce oka. Ophtavit® Max obsahuje rovněž vitamin C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro funkci krevních cév. Selen spolu s vitaminem E působí jako synergisté, vzájemně tedy posilují svůj antioxidační účinek, kdy chrání buňky před oxidativním stresem způsobeným převahou volných radikálů v organismu. Měď přispívá k udržení přirozeného stavu pojivových tkání a podporuje energetický metabolismus. Zinek napomáhá k udržení normálního stavu nejen zraku, ale i podporuje plodnost a reprodukci.Přípravek Ophtavit® Max je ideální volbou pro každého, kdo má zájem o aktivní a odbornou péči o svůj zrak.
Vitamíny a minerály v 1 tabletě:
Vitamín C175 mg
Měď0.75 mg
Selen25 mg
Zinek12 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
Beta karoten3 IU
brusnice borůvka20 mg
Lutein7.5 mcg
Zeaxantin0.5 mg
Dávkování:
1 tableta 2x denně. Nejlépe po jídle. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Vhodné i pro diabetiky v rámci stanoveného dietního režimu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Rybí olej Omega 3 1000 mg XXL 150 tobolek

Galium aparine Svízel přítula VEGE 90 kapslí

White Willow Bark 400mg 90 kapslí Organic

Plicník lékařský 120 kapslí Pulmonaria officinalis




Výrobky značky:

Kategorie