Omega 3-6-9 100 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:85167013
Výrobce:Extrifit
Dostupnost:2 dní
 
Cena:308 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Omega 3-6-9 100 kapslí

Příjem omega aminokyselin je velmi důležitý! Produkt Omega 3-6-9 obsahuje kombinaci omega 3, 6 a 9 mastných kyselin (1000 mg v kapsli) obohacených o vitamín E (10 mgv kapsli). Příjmu tuků je nutné v kulturistické stravě věnovat pozornost. Pokud tuky ze stravy vyloučíte úplně, může to být zdravotně velmi rizikové. Tzv. zdravé tuky jsou pro naše tělo nezbytné, o to více při intenzivním tréninku. Zařaďte tedy do své stravy zdravé formy tuku a doplňte je o produkt Omega 3-6-9 - 1000 mg.

Příjem omega mastných kyselinje velmi důležitý:

obzvláště pro zdraví srdce
pro činnost mozku
pro funkci zraku
pro spalování podkožního tuku
pro nárůst svalové hmoty
Produkt Omega 3-6-9 - 1000 mg je doplněn o vitamín E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Celkový obsah EPA 72 mg, DHA 48 mg, ALA 150 mg, omega-6 mastných kyselin 140 mg, omega-9 mastných kyselin 51 mg.
Složení:
Upozornění:

Skladujte v suchu při teplotě do 25 ºC, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
ALA - alfa linolenová kys.150 mg
DHA docosahexaenoic acid48 mg
EPA eicosapentaenoic acid72 mg
Lněný olej300 mg
Omega 6 mastné kyseliny140 mg
Rybí olej400 mg
Slunečnicový olej290 mg
Omega 9 mastné kyseliny51 mg
Dávkování:
Doporučené dávkování: užívejte v závislosti na tělesné hmotnosti a intenzitě pohybové aktivity 1 - 3 kapsle denně denní dávku rozložte v průběhu dne, například ráno a večer, nebo ráno, v poledne a večer užívejte spolu s jídlem Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 ºC, pečlivě uzavřené, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

XXL Antacid žvýkací 180 tbl fruit mix

MaxiVita Lutein forte 45 kapslí

Chlorella 90 kapslí

Krill oil 1000 mg 60 softgels




Výrobky značky:

Kategorie