Omega 3 + vitamín E 120 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:80067025
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:260 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Omega 3 120 kapslí

Kyselina alfa-linoleová (omega 3) je esenciální mastná kyselina, kterou si nejsme sami schopni produkovat, ale potřebujeme ji pro správnou činnost organismu.
Tento doplněk obsahuje rybí olej v kapslích s obsahem EPA a DHA. Jde o látky nezbytné pro fungování lidského těla, které by měly být součástí suplementace nejen sportovců, ale i každého, kdo dbá na vyvážený příjem důležitých mikronutrientů. Doplněk je vhodný pro sportovce i pro všechny, kteří nekonzumují ryby nebo rybí produkty.
Složení:
Složení obsahu kapsle: Rybí olej , DL –alfa –tokoferylacetát.
Složení obalu kapsle: vepřová želatina , glycerol , voda čištěná.

Alergeny: ryby a výrobky z nich.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
DHA docosahexaenoic acid120 mg
EPA eicosapentaenoic acid180 mg
Rybí olej1000 mg
Dávkování:
Děti 1 kapsle denně, dospělí 2 kapsle denně. Zapít dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Informace pro diabetiky: neobsahuje cukr. Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie