Menopause Complex 30 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:66067125
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:612 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Menopause Complex 30 kapslí

Menopause Complex je inovativní komplex studiemi prověřených rostlinných extraktů z chmele, meduňky a šafránu. Tato unikátní kombinace byla zformulována profesionálními nutričními poradci tak, aby specificky podpořila ženský organismus během náročného období menopauzy. Během ní dochází v těle k poklesu estrogenu a progesteronu, v důsledku čehož může dojít k celé řadě nepříjemných symptomů. Mezi ty patří návaly horka, noční pocení, zvýšená srdeční frekvence, nespavost, úzkost, zhoršení paměti a koncentrace, bolesti kloubů a infekce močového ústrojí.

Obsažené extrakty jsou bohaté na látky zvané fytoestrogeny, jejichž vlastnosti souvisí s podporou organismu při menopauze. Chmel pochází z Bavorska, kde je tradiční plodinou užívanou v pivovarnictví. Chmel však také obsahuje účinné fytoestrogeny, zejména 8-prenylnaringenin (8-PN). Meduňka má vlastnosti související pocitem klidu a relaxace, zatímco vlastnosti šafránu souvisí s emocionální stabilitou a zlepšením libida. Kapsle je vyrobená z celulózy na bázi šalvěje, jejíž vlastnosti souvisí s tlumením úzkosti a stresu.
Složení:
Meduňka lékařská (Melissa officinalis) extrakt z listu.
Standardizováno na 6 % kyseliny rozmarinové
100 mg
Květ chmelu extrakt (Humulus lupulus)
Standardizováno na 0,2 % obsah 8-prenylnaringeninu (8-PN)
75 mg
Šafrán extrakt (Crocus sativus)
Standardizováno na 2 % safranalu a 3 % crocinu
30 mg


Ostatní složky v 1 veganské kapsli: obal kapsle - rostlinná celulózová kapsle. Na bázi šalvějových listů z udržitelného zdroje.
Průměrné nutriční informace v 1 kapsli:
Květy chmelu 75 mg
Meduňka lékařská100 mg
šafrán30 mg
Dávkování:
1 kapsle denně s jídlem.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

XXL Antacid žvýkací 180 tbl fruit mix

MaxiVita Lutein forte 45 kapslí

Chlorella 90 kapslí

Krill oil 1000 mg 60 softgels




Výrobky značky:

Kategorie