Pharma Tensi care 60 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:45067079
Výrobce:Ostrovit
Dostupnost:skladem
 
Cena:259 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Tensi care 60 kapslí

OstroVit Pharma Tensi Care je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem cenných látek vč. l-arginin, vitamín E a kyselina listová. Jde o přípravek z elitní řady OstroVit Pharma, dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí. Je to produkt vytvořený pro uvědomělé spotřebitele, kteří chtějí doplnit svou každodenní stravu o cenné sloučeniny.
Zdroj cenných látek - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 1900 mg L-argininu, 300 mg draslíku, 80 mg vitaminu C, dále 12 mg vitaminu E, 800 μg vitaminu A, 400 μg kyseliny listové a 50 μg chrómu.
1 porce = 3 kapsle.
Účinnost - Jedno balení přípravku obsahuje 20 porcí přípravku.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Pharma Tensi Care - komplexní zdroj cenných sloučenin
L-arginin - organická chemická sloučenina patřící do skupiny relativně exogenních aminokyselin, které se mohou přirozeně tvořit v lidském těle, avšak v množství, které není vždy dostatečné pro potřeby lidského těla. Arginin lze nalézt v produktech, jako jsou: ořechy, mléčné výrobky, maso, ryby a mořské plody.

Draslík - chemický prvek se symbolem K, který je nejhojnějším intracelulárním kationtem v lidském těle. Draslík můžeme tělu dodat potravou - Prvek najdeme v suchých luštěninách, ořeších, zelenině jako je špenát, brambory a dýně nebo ovoci vč. v avokádu, banánech a meruňkách.

Vitamin C, také známý jako kyselina askorbová, je základní organická chemická sloučenina klasifikovaná jako vitamin rozpustný ve vodě. Jde o exogenní látku, kterou si tělo neumí samo syntetizovat, proto je nutné sloučeninu tělu dodávat zvenčí - Složku najdeme v čerstvém ovoci a zelenině vč. papriky, kedlubny, pomeranče nebo černý rybíz.

Vitamin E - skupina organických chemických sloučenin, klasifikovaných jako vitaminy rozpustné v tucích. Mezi dietetické zdroje vitaminu E patří rostlinné oleje, vč. olivový olej a slunečnicový olej, stejně jako ořechy a obilné klíčky.

Vitamin A je derivát karotenu patřící do skupiny karotenoidů. Jde o složku klasifikovanou jako vitamin rozpustný v tucích, který se přirozeně vyskytuje ve výrobcích jako jsou vnitřnosti, mléčné výrobky, zelenina - mrkev, batáty, dýně a ovoce, např. broskve.

Kyselina listová - organická chemická sloučenina klasifikovaná jako vitaminy skupiny B rozpustné ve vodě. Jde o látku, která bývá také často označována jako vitamin B9. Zdrojem sloučeniny je různá tmavě zelená zelenina, jako je kapusta, růžičková kapusta nebo petržel, dále suché luštěniny, obilné výrobky nebo vnitřnosti.

Chrom - Je to sloučenina, která se přirozeně vyskytuje v potravinách - Složku lze nalézt v produktech, jako jsou celozrnné cereálie, droždí, vejce nebo zelenina, jako je brokolice, hrášek a rajčata.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Pharma Tensi Care
Draslík přispívá ke správné činnosti nervové soustavy a podporuje správnou činnost svalů. Navíc pomáhá udržovat optimální krevní tlak.

Vitamin C přispívá ke správné tvorbě kolagenu pro zajištění správné funkce krevních cév, kostí, chrupavek a dásní, zubů a kůže. Navíc přispívá ke správnému energetickému metabolismu a pomáhá udržovat optimální psychické funkce. Kyselina L-askorbová také podporuje správnou funkci nervového a imunitního systému a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamin A přispívá k udržení normálního metabolismu železa, přispívá k udržení normálního zraku a podporuje optimální funkci imunitního systému.

Foláty pomáhají ke správné tvorbě krve a přispívají ke snížení únavy a vyčerpání a také podporují správnou funkci imunitního systému.

Chrom přispívá k udržení správného metabolismu makroživin a také přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 64 g
Počet porcí v balení: 20
Velikost porce: 3 kapsle
Aktivní složky na porci % RI
L-arginin 1900 mg -
Draslík (citrát draselný) 300 mg 15%
Vitamín C (kyselina L-askorbová) 80 mg 100%
Vitamín E (DL-alfa tokoferylacetát) 12 mg 100%
Vitamin A (retinyl acetát) 800 μg 100%
Kyselina listová (L-methylfolát vápenatý L-5_MTHF) 400 μg 200%
Chrom (pikolinát chromitý) 50 μg 125 %
*RI - Referenční příjem
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (3 kapsle) denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Nepoužívat u lidí, kteří mají predispozici k ledvinovým kamenům nebo trpí ledvinovými kameny. Výrobek je určen pro dospělé. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřeném obalu, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Alfalfa vojtěška 190 kapslí Medicago sativa

Pure Cleanse 120 kapslí (Detox)

Pregnancy Omega Oil 200ml

Ostropestřec mariánský 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie