Liver Max V2.0 120 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:99067006
Výrobce:Czech Virus
Dostupnost:skladem
 
Cena:453 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Liver Max V2.0 120 kapslí

Liver MAX V2.0 je inovovaná verze bestselleru na podporu funkce jater na trhu. oproti předchozí verzi obsahuje o více než 13% více funkčních látek. Liver MAX V2.0 je komplexní produkt, který byl vyvinut jako podpora pro normální funkci jater v těle a vyčištění. Je plný přírodních extraktů a aminokyselin, které se výborně doplňují a fungují jako jeden extrémně účinný antioxidant.

Liver MAX V2.0 obsahuje 14 funkčních látek. Jejich základ tvoří extrémně silný extrakt s ostropestřce mariánského a jeho standardizovaný obsah sylimarinu (účinná látka). Ve složení je extrakt z artyčoku, N-acetyl-l-cystein, cholin, zelený čaj, kurkuma, methionin a další.

- Ostropestřec mariánský (80% silymarinu - standardizovaný extrakt ze semen) je používán jako anti-oxidant (10x silnější, než vitamín E). Používá se od nepaměti především pro podporu správné funkce jater. Dokáže stimulovat proteinovou syntézu v játrech a tím napomáhá játrům s nahrazováním poškožených buněk. Sylimarin zvyšuje úroveň Glutathionu v játrech až o 35%.

- Extrakt z artyčoku s obsahem cynarinu je derivát organické kyseliny kávové, která působí na buňky jater a ledvin a zvyšuje produkci žluče a moči. Žluč, která se vylučuje po užití artyčoku, je řidší a tekutější, čímž se snižuje zátěž jater, zároveň pomáhají artyčoky odstraňovat nežádoucí látky z krve.

- N-acetyl-L-cystein je pozměněná forma neesenciální aminokyseliny L-cystein, která byla připojena k acetylové skupině. Acetylová forma cysteinu je prekurzorem silného antioxidantu glutathionu. Nedostatek této látky může být důvodem pro pomalou regeneraci po tréninku a horší ochranu proti zraněním.

- L-Methionin je aminokyselina ve volné formě, která přispívá k syntéze SAMe a L-cysteinu, který je součástí Glutathionu.

- Glutathion je antioxidant, který využívá každá buňka v těle. Suplementace Glutathionem je vhodná k podpoře vlastního glutathionu v buňkách a tím pádem udržuje účinnost celého systému glutathionu.

- Zelený čaj má výraznou antioxidační vlastnost. Napomáhá chránit organismus před působením negativních volných radikálů, což příznivě ovlivňuje činnost imunitního systému.

- Kurkuma obsahuje kurkumin. Ten je extrahován z oddenků kurkumy (Curcuma longa) a je nejvíce biologicky aktivní složkou této rostliny, je také zodpovědný za její žluté zbarvení. Jedná se o velice silný antioxidant a napomáhá normální činnosti jater.

- SAMe je zkratka pro S-Adenosyl-L-Methionin. Tato forma je zkoumána na pacientech s cirhózou jater nebo steatózou (ztučněním) jater. Ve studii na 52 zdravých lidech byl zjištěn nárůst sérového ALT (Alaninaminotransferáza) za 8 týdnů suplementace o 22%.

- Inositol je společně s cholinem ideální kombinace látek, aby se tuky neakumulovaly v játrech a zlepšil se jejich transport a metabolismus.

- Cholin přispívá k udržení normální činnosti jater a k normálnímu metabolismu lipidů. Navíc se skvěle doplňuje s Inositolem.

- Obsažené vitamíny skupiny B přispívají k normální syntéze cysteinu, k normálnímu metabolismu homocysteinu nebo třeba k normální funkci imunitního systému. V organismu vykazují antioxidační aktivitu.
Složení:
Extrakt z ostropestřce mariánského (Sylibum marianum, extrakt ze slupek), extrakt z listů artyčoku (Cynara scolymus), N-acetylcystein, cholin bitartrát, extrakt z listů zeleného čaje (Camellia sinensis), extrakt z oddenku kurkumy (Curcuma longa), L-methionin, inositol, L -glutathion, S-adenosyl-L-methionin, protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý), maltodextrin, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, riboflavin, kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza, karagenan, barvivo: uhličitan vápenatý, modifikovaný škrob, regulátor kyselosti - octan draselný).
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín B1 - thiamin1.1 mg
Vitamín B21.4 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1.4 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Methionin100 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Cholin Bitartrát100 mg
extrakt z artyčoku - list200 mg
extrakt z kurkumy100 mg
Extrakt ze zeleného čaje 100 mg
glutathoin40 mg
Inositol100 mg
N-acetyl cystein200 mg
Ostropestřec mariánský500 mg
same40 mg
z toho EGCG45 mg
z toho silymarin400 mg
Dávkování:
Užijte 3 kapsle kdykoliv během dne s jídlem. Dostatečně zapijte vodou. Nepřekračujte 3 kapsle za den.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Strong Ginseng 60 kapslí

Nutrihair Woman 60 kapslí

Reishi 90 kapslí

Vegan Omega 3 2850mg DHA & EPA 275ml




Výrobky značky:

Kategorie