Lactomax + vitakomplex 4mld.+ B kompl. 60 cps

I
Z
R
D
 
Kód zboží:37067036
Výrobce:VitaHarmony
Dostupnost:skladem
 
Cena:225 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Lactomax + vitakomplex 4mld.+ B komplex

Lactomax® VitaBiotik komplex je probiotický přípravek s obsahem laktobacilů a bifidobakterií v inovativním balení v podobě blistrů pro komfort při užívání.
Kapsle přípravku jsou vyrobeny speciální technologií Vcaps®. Tato technologie tvoří kapsle pouze z rostlinné celulózy bez želatiny, tedy jsou vhodné i pro vegetariány.
Kapsle mají velice nízký obsah vody a jsou tedy vhodné pro probiotické kultury, které jsou chráněny před vnějším prostředím.
Lactomax® VitaBiotik komplex efektivně doplní přirozené složky střevní mikrobioty, které se za normálních podmínek vyskytují na sliznici střev.
Příjem laktobacilů a bifidobakterií se doporučuje při jejich úbytku způsobeném například léčbou antibiotiky, chemoterapeutiky, stresem, ale také při nedostatečné výživě a pohybu.
Úbytek laktobacilů způsobuje poruchy biologické rovnováhy, která se může projevit zažívacími poruchami jako jsou nadýmání, zácpa nebo průjem.
Vitaminy skupiny B obsažené v tomto produktu přispívají navíc k normálnímu energetickému metabolismu a správné činnosti nervové soustavy.

Skladování :
Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Uchováním v chladničce zpomalíte přirozený proces úbytku živých kultur. Chraňte před vysokými teplotami! Chraňte před sluncem!

Upozornění :
Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.
Složení:
Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Kefiri, Lactobacillus Rhamnosus

Plnidlo: Rýžový prášek, obal kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza (VCAPS), látka zvlhčující: stearan hořečnatý
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín B1 - thiamin5 mg
Vitamín B3 - niacin10 mg
Vitamín B6 - pyridoxin5 mg
1 kapsle obsahuje:
Laktobacily + Bifidobakterie4 mld.
Dávkování:
Doporučené dávkování : Dospělí 1 - 2 kapsli denně, nejlépe ráno po jídle. Kapsli zapijte tekutinou. V těhotenství a během kojení určí dávkování lékař.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Echinacea třapatka nachová 120 kapslí Echinacea purpurea

IMMUNIZER! 60 rostlinných kapslí

Methionin 100 kapslí

Zázvor mletý 300g Zingiber officinale




Výrobky značky:

Kategorie