Kognifit 60 kapslí

Z
I
R
 
Kód zboží:84067043
Výrobce:Epigemic
Dostupnost:skladem
 
Cena:252 Kč vč. DPH

Tento výrobek najdete také ve výprodeji za 179 Kč! Klikněte zde »
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Kognifit 60 kapslí

Unikátní kombinace ginkgo biloby a extraktu z rozmarýnu s vysokým obsahem kyseliny rozmarýnové posune vaši duševní výkonnost na novou úroveň.

Kognifit podpoří kognitivní funkce, paměť, schopnost soustředění či schopnost řešit logické úkoly. Napomůže lepšímu prokrvení mozkové tkáně, dodá více energie, a ještě podpoří imunitu a duševní rovnováhu.
Složení:
Jedna kapsle obsahuje 100 mg BIO extrakt z jinanu dvoulaločného 2% (Ginkgo biloba – list) a 100 mg BIO extrakt z rozmarýnu lékařského 8% (Rosmarinus officinalis – list), 110 mg mikrokrystalická celulóza, 90 mg vegetariánská kapsle (hydroxypropylmetyl celulóza).
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Jinan dvoulaločný100 mg
mikrokrystalické celulóza110 mg
Rozmarýn extrakt100 mg
vegetariánská kapsle90 mg
Dávkování:
1–2 kapsle 1× denně. Kapsle zapijte dostatečným množstvím vody. Upozornění: Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno dětem do 18 let. Ukládat mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro osoby s vyšším krevním tlakem. Skladujte v suchu a chladu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Beta karoten 10.000mj 100 + 100 tobolek

Imunita černý rybíz 250 g

Exclusive Reishi 50% polysacharidů 100 kapslí

Camu camu BIO 120 kapslí Myrciaria dubia




Výrobky značky:

Kategorie