Joint Omega Oil 200ml Organic

I
Z
R
 
Kód zboží:66067092
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:351 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Joint Omega Oil 200ml Organic

Organic Joint Omega Oil

Špičková formule, vytvořená zkušenými experty v oboru. Viridian Joint Omega Oil obsahuje směs kvalitních olejů s dominancí omega-3 nenasycených mastných kyselin, plus aditivum olejů z ovoce a speciálních bylin. Zejména semínko z perily je bohatým zdrojem omega-3 nenasycených mastných kyselin, tento olej je navíc z 95% organický (maximální čistota) a certifikovaný organizací Soil Association.


Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Stav kloubů

Čistota produktu

- Všechny složky jsou 100% aktivní

- Produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.

- Produkt neobsahuje geneticky modifikované, či ozařované složky

- Neobsahuje složky živočišného původu: vhodné pro vegany

- Neobsahuje konzervační prostředky, umělá barviva, pšeničný lepek, pšenici, laktózu, přidané cukry, kvasnice, stearát hořečnatý, kyselinu stearovou

– Složky obsažené v produktu pochází z plodin a rostlin od malých lokálních producentů. Jednou z klíčových zásad Viridianu je právě podpora místních farmářů a výrobců (nikoli nadnárodních korporací), s nimiž má velmi korektní a férové vztahy. Viridian tak naplňuje svoje heslo etické vitamíny a rovněž díky tomu garantuje kvalitu svých doplňků, protože má přehled o celém výrobním procesu – doslova od semínka až po finální produkt.
Složení:
Složení: v 5 ml* (1 čajová lžička): olej ze semen perily 3413 mg, dýňový olej ze semen 364 mg, brutnák lékařský olej ze semen 228 mg, černucha setá olej ze semen 182 mg, komplex olejů z ovoce 224 mg (z maliny, brusinky, jahody, granátového jablka), komplex olejů s extraktem z koření 143 mg (zázvorový olej, kurkumový olej, slunečnicový olej s celými chilli papričkami).

Doplněk stravy. Organická (kvalita BIO) směs olejů.
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Brutnák olej228 mg
Dýňový olej364 mg
černucha setá182 mg
komplex olejů143 mg
olej ze semene perily3413 mg
Dávkování:
3 čajové lžičky (3x5 ml 15 ml) denně s jídlem nebo olej můžete přidat do ovocných nebo zeleninových koktejlů, salátových zálivek, dipů, polévek, nebo jako ochucovadlo nakapat na zeleninu, těstoviny, rýži, brambory apod. Upozornění: Nevhodné pro děti. Pro těhotné a kojící ženy užívání výrobku doporučujeme po konzultaci s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje vyváženou pestrou stravu. Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 6 týdnů.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie