Jerusalem Artichoke Tincture 50ml Organic

I
Z
 
Kód zboží:66067058
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:274 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Jerusalem Artichoke Tincture 50ml Organic

BIO tinktura z jeruzalémského artyčoku k podpoře trávení, kontrole hmotnosti a chuti jídlu. Navíc pomáhá proti zácpě a průjmu.

Jeruzalémský artyčok se také jmenuje slunečnice topinambur nebo zkráceně jen topinambur. Navzdory svému anglickému názvu nemá nic společného s Jeruzalémem, jde o typ slunečnice ze stejného rodu jako klasická slunečnice roční.

Jeruzalémský artyčok je bohatým zdrojem FOS (fruktooligosacharidů) a inulinu = prebiotik. Fruktooligosachartidy procházejí nestrávené zažívacím traktem až do střeva, kde jsou fermentovány a použity jako palivo pro prospěšné kultury = probiotika. Můžou pomoci až 10x zvýšit žádoucí růst prospěšných kultur. Jeruzzalémský artyčok má díky tomu vlastnosti související s fungujícím trávením, se zácpou nebo průjmem, s potlačením apetitu, s regulací krevního cukru a s kontrolou hmotnosti. Dále ovlivňuje obranný štít a má příznivý vliv na absorpci minerálů.
Složení:
Voda, bio alkohol 25 %, čerstvé hlízy bio Slunečnice topinambur (Helianthus tuberosus - „jeruzalémský artyčok“).
Nutriční údaje na 1ml:
Čerstvá hlíza 550 mg
Dávkování:
15-30 kapek, 2-3 x denně, do vody nebo do džusu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support 100mg 60 kapslí

Double Hair 60 kapslí (Vlasy)

Beauty Oil 200ml Organic

Skořice mletá druh Cejlon BIO 40 g




Výrobky značky:

Kategorie