Immunix and beta-glucans 90 kapslí

I
Z
R
 
Kód zboží:80067047
Výrobce:GreenFood nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:281 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  


klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Imunix s betaglukany 90 vegan kapslí

Beta glukany jsou přírodní polysacharidy, jejichž vlastnosti souvisejí s imunitními buňkami. Beta glukany lze doporučit všem jedincům orientovaným na posílení imunity a na obranu proti onemocněním horních cest dýchacích. Kromě Beta glukanů jsou ve výrobku obsaženy i Vitamín C, vysoce koncentrovaný extrakt z Kurkumy (90%), Lysin, Vitamín D3, Zinek v chelátové vazbě a Šípek extrakt pro postupné vstřebávání. Imunix s Beta glukany tvoří účinnou vyváženou směs pro každodení užívání.

Imunix s Beta glukany vyhledávají lidé orientovaní na:
- posílení imunity
- potlačení projevu stresu.
Složení:
Beta glukany z hlívy ústřičné, rostlinná kapsle z hypromelózy, Vitamín C, Lysin, Kurkuma extrakt 90%, Šípek extrakt, Zinek chelát , Vitamin D3, protispékavé látky: oxid křemičitý.

Neobsahuje: obiloviny obsahující lepek, korýše a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich, ryby, arašídy, sojové boby, mléko a výrobky z nich, skořápkové plody, celer, hořčici, sezamové semena, vlčí bob, měkkýše a výrobky z nich, oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l.

Alergeny: Výrobek neobsahuje alergeny uvedené v Příloze II Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 1169/2011 v platném znění.
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Vitamín C100 mg
Vitamín D30.025 mg
Zinek5 mg
Aminokyseliny v 1 kapsli:
L-Lysin100 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
beta glukany z hlívy ústřičné300 mg
Extrakt šípku10 mg
Kurkumový extrakt50 mg
Dávkování:
Užijte 1 kapsli 3x denně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy s beta glukany, rostlinným extraktem, vitamíny a minerály. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.




V této kategorii výrobků také nabízíme:

MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie